Radacini Equipment - Stivuitoare si echipamente pentru depozit Chitila

Vanzare Stivuitoare

...
Stivuitoare Doosan Diesel 9-Series, D20/25/30/33S-9, D35C-9, 2.0-3.0t

Stivuitoarele Diesel Doosan de 2,0 – 3,5 t sunt de mare putere si ofera performante eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil. Noile stivuitoare Doosan din seria 9 continua sa urmeze traditia de baza Doosan de a oferi performante si valoare afacerii tale.

...
Stivuitoare Doosan Diesel, D60/70/80/90S-9, 6.0 ? 9.0t

Stivuitoarele cu furci frontale Doosan 6000-9000 kg disponibile cu motoare Diesel, au un nivel foarte scazut de consum de combustibil, imbunatatesc productivitatea si micsoreaza costurile de operare.

...
Stivuitor Doosan electric, B13/15/16R-7, 1.3 ? 1.6t, 3 roti

Stivuitoarele noastre electrice Doosan de 1,3 – 1,6 t sunt de mare putere si ofera performante optime.
Noul model ofera o vizibilitate îmbunatatita si cel mai recent design în comenzile hidraulice ergonomice. Datorita unui design durabil îmbunatatit, noile camioane electrice din Seria 7 de la Doosan depasesc cele mai înalte cerinte de functionare în siguranta.

Cele mai noi sisteme de control AC ofera o combinatie optima de putere, performanta si eficienta. Fiecare parametru este complet reglabil pentru a se potrivi perfect cu fiecare cerinta individuala, oferind control si precizie maxime pentru fiecare functie. Cu controlerul AC fiabil si designul optimizat, noile electrostivuitoare Doosan sunt capabile sa ofere o functionare eficienta.

Seria B16R-7 ofera o solutie excelenta pentru utilizari mai putin solicitante.