Radacini Equipment - Stivuitoare si echipamente pentru depozit Chitila

Vanzare Echipamente pentru depozit

...
Transpalet manual TMS 2500kg

Echipamentele hidraulice manuale TMS sunt potrivite pentru transportul paletilor la orizontala, incarcarea / descarcarea transportatorilor de marfa si executarea operatiilor de order picking.

...
Transpalet electric Doosan LPM15/20N-7, 1.5?2.0 t, baterie litiu-ion

Transpaletul nostru electric cu litiu de 1,5 – 2,0 t este proiectat pentru nevoile dumneavoastra de depozitare.

Construirea de utilaje robuste si fiabile, dar simple, ne-a permis sa devenim un furnizor lider de echipamente de manipulare a materialelor. Adaugând caracteristici cu specificatii înalte si tehnologie dovedita, scopul nostru este sa crestem productivitatea, reducând în acelasi timp costurile pe durata de viata a echipamentelor.

Transpaletul nostru cu litiu se încarca mai rapid si cântareste mai putin decât transpaletii clasici cu baterie plumb-acid.

...
Transpalet electric cu catarg Doosan, BSL10/13S-7C, 1.0-1.25t

Stivuitoarele DOOSAN de 1,0 – 1,25 t (linie compacta) îndeplinesc si depasesc nevoile clientilor nostri de depozitare. Linia noastra compacta are un sasiu îngust, ceea ce o face ideala pentru a functiona în conditii strânse.
Construirea de masini robuste si fiabile, dar simple, ne-a permis sa devenim un furnizor lider de echipamente de manipulare a materialelor. Adaugând caracteristici cu specificatii înalte si tehnologie dovedita, scopul nostru este sa va crestem productivitatea, reducând în acelasi timp costurile pe durata de viata a echipamentelor.