Rift Grup - Sisteme de umbrire si sisteme de inchidere, Bucuresti

Rift industrial

...
Bariere Automate

Bariere automate pentru acces in parcari publice, rezidentiale si parcari subterane. Bariere automate pe sens sau pentru ambele sensuri, bariere in cascada cu deschidere sincronizata. Actionarea barierelor automate se face prin telecomanda, prin sisteme de control acces. Securitatea in functionare a barierelor automate se controleaza prin senzori si fotocelule. Bariere automate marca Nice si Came.

Bariere automate pentru acces in parcari private, artere rezidentiale si parcari subterane. Bariere automate pe sens sau pentru ambele sensuri, bariere in cascada cu deschidere sincronizata. Actionarea barierelor automate se face prin telecomanda, prin sisteme de control acces. Securitatea in functionare a barierelor automate se controleaza prin senzori si fotocelule. Bariere automate marca Nice si Came.

Bariere automate pentru acces in sectoare industriale si de constructii. Bariere automate pe sens sau pentru ambele sensuri, bariere in cascada cu deschidere sincronizata. Actionarea barierelor automate se face prin telecomanda, prin sisteme de control acces. Securitatea in functionare a barierelor automate se controleaza prin senzori si fotocelule, semaforizare. Bariere automate marca Nice si Came.

...
Confectii metalice

Poduri si canale de cabluri pentru sectorul industrial. Rame si cadre pentru sisteme de inchidere automatizate, precadre pentru usi tip rulou. Precadre pentru usi sectionale industriale si usi rapide. Cadre si sasie pentru porti batante, porti in consola si porti escamotabile. Confectii metalice din Inox pentru sectorul rezidential si industrial. Balustrade pentru scari, Balustrade pentru terase, protectii pentru balcoane . Cadre si sasie turnicheti full-size si medii.

...
Grilaje

Grilaje din aluminiu, otel, tabla galvanizata, antiefractie pentru folosinta in mediu industrial, comercial si parcari. Grilaje pentru magazine si spatii comerciale. Grilaje pentru acces in parcari subterane. Grilaje pentru inchidere rampe descarcare marfa. Grilaje pentru depozite si magazii.

...
Motoare Tubulare

Motoare tubulare Motoare tubulare pentru parasolare, pentru copertine cu brate si umbrare automatizate. Motoare tubulare pentru pergole de gradina, pentru pergole de terase si spatii comerciale.

Motoare tubulare Motoare tubulare pentru usi de garaj, pentru usti tip rulou si pentru grilaje. Motoare tubulare pentru usi sectionale industriale si pentru usi rapide.

...
Porti in consola

Porti in consola Porti in consola pentru mediu rezidential si industrial, actionate manual si automatizat, cu securizarea accesului prin mijloace de control accces si telecomanda, avand asigurata securitatea in functionare prin sezori si fotocelule, sisteme de semaforizare. Porti in consola pentru platforme mobile, actionate manual si automatizat, cu securizarea accesului prin mijloace de control accces si telecomanda, avand asigurata securitatea in functionare prin sezori si fotocelule.

...
Sisteme de andocare

Sisteme de andocare Sisteme de andocare pentru depozite logistice, rampe cu burduf pentru depozite frigorifice Sistemele de andocare sunt produse de STERTIL si CRAWFORD.

...
Turnicheti

Turnicheti bidirectionali de trafic intens, singurul sistem existent de control acces integrat cu verificarea veridicitatii accesului real al persoanelor în incinta, respectiv la intrarea si iesirea din incinta. Turnicheti din inox, otel sau aluminiu

Turnicheti pentru acces si pontaj in zone si cladiri industriale. Turnicheti pentru acces controlat si securizat in spatii navale, portuare si aeroporturi. Turnicheti pentru control acces la platforme, peroane, statii si pontoane pentru mijloace de transport terestre si navale. Turnicheti pentru acces controlat si cu maxima securizare in zone militarizate si institutii militare. Turnicheti pentru tranzit de persoane controlat si securizat extrem in zone si institutii de detentie. Turnicheti pentru acces cu plata directa sau preplatit in zone publice si culturale. Turnicheti pentru acces controlat in scoli si institutii de invatamant. Turnicheti pentru acces controlat in spatii, parcari si ansambluri de cladiri rezidentiale. Turnicheti pentru identificare si acces control in stadioane si arene sportive. Turnicheti pentru acces controlat, cu plata directa, preplatit, in zone de evenimente artistice si concerte.

...
Usi tip rulou

Usi de garaj cu actionare manuala si electrica, pentru diferite dimensiuni de acces.

Categorii
Date de contact
0212201417; 0722541408; Fax :0212201417
Str. Magura Odobesti, Nr. 11, Sector 1, Bucuresti
Distribuie