Rift Grup - Sisteme de umbrire si sisteme de inchidere, Bucuresti

Usi

...
Usi spital

Usi spital cu actionare electrica Usi spital pentru sali de operatii, pentru teatre de sali de operatii, cu clasificare usa etansa sau ermetica pentru camere curate. Usi spital automatizate, comandate prin senzori, butoane “no touch” sau mijloace manuale de actionare tip “mana libera”, sau cu actionare manuala. Usile de spital dupa categoria de destinatie si folosire pot fi din otel inox neferitic cu inalta finisare sau aluminiu eloxat. Usi spital marca Label.

Usi spital cu actionare manuala Usi spital pentru sali de operatii, pentru teatre de sali de operatii, cu clasificare usa etansa sau ermetica pentru camere curate. Usi spital actionate prin mijloace manuale de actionare tip “mana libera”, sau cu actionare manuala. Usile de spital dupa categoria de destinatie si folosire pot fi din otel inox neferitic cu inalta finisare sau aluminiu eloxat. Usi spital marca Label.

Usi spital pentru rezerve si pentru camere terapie intensiva Usi spital batante manuale sau automate. Usi spital batant culisante, fara sina, pentru culoare, camere de terapie intensiva, cu actionare manuala, semi-automata si complet automate. Securitatea in utilizarea Usi de spital sunt asigurate prin constructia componenetelor, geam securizat, limitatoare si opritoare magnetice. Usi spital marca Label.

...
Usi industriale sectionale

Usi sectionale industriale cu panou vitrat: – Producator: GUNTHER TORE GERMANIA – Transparenta si izolatie in acelasi pachet obtinute printr-o metoda inovativa de imbinare a profilelor de aluminiu cu sticla termoizolanta de grosime 24mm.

Usi sectionale industriale cu panou plin: – Producator: GUNTHER TORE GERMANIA – Grosime panou standard 50mm, feronerie Inox, motoare fiabile pentru uz industrial si posibilitati de executie modele nestandardizate cu aplicatii specifice fiecarui client.

Usi sectionale industriale cu panou casetat: – Producator: GUNTHER TORE GERMANIA – Pentru executie usi cu latimi peste 12,5m panou continuu cu posibilitate de vitrare sau grilate pentru usi tip condominiu.

...
Usi rapide

Usi rapide deschidere orizontala: – Producator: BUTZBACH – Germania – Usa cu viteza de deschidere mare (2,5 – 5m/s) si tehnologie compacta de constructie – In doua variante standard: cu doua folii PVC pentru depozite frigorifice si pentru uz general cu o singura folie, pot fi folosite atat la interior cat si la exterior.

Usi rapide Usi rapide cu deschidere verticala: – Producator: ITW GERMANIA – Usa cu viteza de deschidere rapida (intre 0,8 – 2m/s in functie de tipul sau) – In trei variante standard: de interior, de exterior si frigorifice. – Bara inferioara Anti-Crash.

Usi rapide deschidere laterala: – Producator: ITW GERMANIA – Usa cu viteza de deschidere mare (3m/s) si tehnologie compacta de constructie – In doua variante standard: pentru depozite frigorifice si pentru uz general, pot fi folosite atat la interior cat si la exterior. Usi rapide pt. iesire de urgenta: – Producator: ITW GERMANIA – Realizata din PVC transparent se foloseste la interior pentru iesirile de urgenta. – Complet aprobata de TUV, monitorizeaza calea de iesire cu radar activ si autoverifica functionalitatea cu un program ciclic la 24h

...
Usi automate

Usi automate culisante si glisante, simple sau telescopice, foi de usa cu rama din profile de aluminiu de diferite dimensiuni sau fara rama. Usi automate pentru geam simplu, termoizolant si fara rama. Usi automate actionate electric, cu detectie prin radar si fotocelule, cu programator digital si sistem de blocare pe timp de noapte. Usi automate batante. Usi automate Label, Dorma, Geze

...
Usi Multifunctionale

Usi tehnice: Usi multifunctionale de interior, pentru incaperi si culoare, pasaje de trecere si scari de incendiu sau evacuare. Usi antifoc destinate protectiei in caz de incendiu, de tip batant, culisant sau cortina, cu un canat sau doua canate si rezistenta variata, de la 30 la 180 min. Usi rezistente la foc pentru spatii civile, cladiri de birouri si spatii publice, pentru sladiri industriale si spatii de depozitare cu risc specific. Usi ALA pentru adaposturi locale de protectie civila, pe scurt A.L.A. Usi blindate, simple sau etanse. Toate usile tehnice pot fi actionate manual sau automatizat, cu susrsa proprie de alimentare in caz de pana de curent. Toate usile tehnice detin autorizarile si certificarile in materie, in vigoare pe teritoriul Comunitatii Europene.

Click pe zoom pentru a vedea imaginile la o rezolutie ma

Categorii
Date de contact
0212201417; 0722541408; Fax :0212201417
Str. Magura Odobesti, Nr. 11, Sector 1, Bucuresti
Distribuie