Shapeform - Studio de design interior Bucuresti

Ce oferim

...
Ce oferim

Pasiunea noastra pentru design interior ne-a determinat sa intram în aceasta lume a amenajarilor interioare din 2015. De atunci am dezvoltat cu grija un set de servicii pentru cei care doresc sa apeleze la noi pentru proiectele de amenajare interioara si design de produs. Desi la început pare înfricosator sa contactezi un arhitect de interior, de cele mai multe ori din cauza unui pret prohibitiv, noi încurajam si oferim servicii pentru toate bugetele si spatiile.

Consultanta
Pentru ca uneori ai nevoie doar de un sfat specializat, îti oferim serviciul de consultanta. Creat special pentru interventiile punctuale sau pentru vizualizarea spatiilor înainte de achizitionare sau închiriere, prin acest serviciu îti putem oferi o directie a amenajarii tale sau a proiectului pe care urmeaza sa-l începi. Putem discuta la locatie sau pe baza unei schite, la biroul nostru.

Proiect complet
Pentru momentul în care te decizi sa colaborezi cu noi pe termen lung, serviciul proiect complet este ideal pentru tine. Trecem prin toate fazele unui proiect de amenajare, de la concept la implementare astfel încât la finalul colaborarii noastre esti echipat cu toate plansele tehnice necesare demararii santierului, de la releveu (schita cu masuratori a spatiului) pâna la proiectul detaliat al mobilierului realizat pe comanda, devizul obiectelor si finisajelor folosite în amenajare si setul de imagini 3d pentru o vizualizare clara a solutiei create special pentru tine

Urmarire implementare
Pentru a sustine proiectul complet, oferim si serviciul de urmarire implementare. Prin mentinerea legaturii dintre voi si cei implicati in acest proiect, de la furnizori pâna la constructori. Ne vom ocupa de lansarea comenzilor, organizarea livrarilor, gasirea solutiilor optime în cazul unor eventuale situatii neprevazute si evident supravegherea unui parcurs bun al întregului proces de implementare astfel încât imaginile 3d sa devina realitate.