Skylux Construction Bucuresti - Luminatoare,trape de fum, cortine de foc

Rampe de andocare

...
Rampe Minilinker

Rampe manuale, contrabalansate cu un arc cu gaz sau actionate hidraulica, care permit rezolvarea economica si eficienta a problemei legate de conectarea vehiculelor la acelasi nivel cu cel al platformei camionului.

Usor si rapid de instalat în groapa sau pe marginea docului, rampele Minilinker sunt manevrate manual (echilibrate de un arc cu gaz) sau hidraulic de catre un singur operator.

În cazul manevrei manuale este suficient sa se potriveasca maneta în orificiul de manevre si sa se traga maneta pentru deschiderea buzei. Apoi, cu ajutorul manetei, rampa este asezata pe platforma camionului.

În timpul încarcarii, rampa fluctueaza vertical odata cu miscarile vehiculului. La sfârsitul încarcarii, cu ajutorul manetei, rampa este actionata pentru a retrage buza si a reveni în pozitia de repaus.

În cazul actionarii hidraulice, operatiunile de mai sus se fac prin apasarea unei comenzi cu un singur buton, iar functionarea este aceeasi cu cea a rampelor cu buza oscilanta.

 

...
Rampe cu buza oscilanta

Rampe de andocare electro-hidraulice cu buza oscilanta, puternice si de fiabile, aceste rampe de docuri de încarcare permit încarcarea vehiculelor în cel mai sigur sistem. Înaltimea tunelului de numai 550 mm. Instalare cu accesorii simple. Cap cu balamale continue, anti-vânt.

Rampa, conectat la platforma unui camion este “un pod inert” care urmareste miscarile verticale ale vehiculului în timpul încarcarii. Rampa în pozitie de repaus are un sprijin sigur si în aceasta pozitie poate fi traversata la sarcina maxima.

Ciclul de functionare este acordat printr-un singur buton de comanda (dead man), cu urmatoarea secventa:

  • butonul apasat: rampa se ridica pâna la nivelul maxim unde buza se roteste în exterior
  • la buza extinsa, eliberati butonul si rampa coboara usor pâna la contact cu platforma camionului
  • se face încarcarea
  • pentru revenirea la pozitia de repaus – a se face înainte de plecarea vehiculului – apasati butonul si eliberati-l cu buza închisa, înainte de nivelul maxim (care reîncepe rotirea din buza), rampa coboara usor în pozitia de repaus