Skylux Construction Bucuresti - Luminatoare,trape de fum, cortine de foc

Vata minerala bazaltica Rockwool

...
Roofrock 30

DOMENIU DE APLICARE

Panourile Roofrock 30 se utilizeaza pentru izolarea termica, protectia fonica si protectia la foc a acoperisurilor tip terasa. Se monteaza pe structura cu dibluri metalice, ancore mecanice, bitum sau adeziv poliuretanic; se pot acoperi cu pietris margaritar sau dale pentru terase necirculabile pentru protectie la vânt.

PROPRIETATILE VATEI BAZALTICE ROCKWOOL

• Termoizolare, protectie la foc, protectie împotriva propagarii flacarilor, protectie fonica.• Panori hidrofobizate; permeabile la vapori; stabile dimensional; rezistente la mediu alcalin.• Produse minerale, rezistente la actiunea daunatorilor,nu dauneaza sanatatii.

Placile Roofrock 30 în format mare (marcate GF – grand format) sunt livrate pe paleti ambalati în folie de polietilena marcata cu numele producatorului. Pe eticheta produsului sunt mentionate caracteristicile principale.

...
Dachrock 70

Panourile Dachrock 70 se utilizeaza ca strat de acoperire pentru izolarea termica, protectia fonica si protectia la foc a acoperisurilor tip terasa cu structura din beton sau profile de tabla trapezoidala (acoperisuri metalice). Se monteaza prin lipire (asfalt încins, bitum sau adeziv poliuretanic), prin ancorare cu dibluri, sau se pot acoperi cu pietris margaritar pentru protectie la vânt. Panourile Dachrock 70 pot fi folosite în constructii cu pardoseli supraînaltate, acolo unde sunt cerinte ridicate de termo si fono – izolare si rezistente mecanice mari. La acoperisuri plate cu terase circulabile grosimea minima de montaj va fi de 60 mm.

PROPRIETATILE VATEI BAZALTICE ROCKWOOL

• Termoizolare, protectie la foc, protectie împotriva propagarii flacarilor, protectie fonica.• Panori hidrofobizate; permeabile la vapori; stabile dimensional; rezistente la mediu alcalin.• Produse minerale, rezistente la actiunea daunatorilor, nu dauneaza sanatatii.

Placile Dachrock 70 în format mare (marcate GF – grand format) sunt livrate pe paleti ambalati în folie de polietilena marcata cu numele producatorului. Pe eticheta produsului sunt mentionate caracteristicile principale.