SONESTMED

Cardiologie

...
Electrocardiografe

Electrocardiograf 100-G

Electrocardiograful 100-G EKG monocanal, modern, complet digital care asigura monitorizarea functiilor cardiace pe un canal cu 12 derivatii. Electrocardiograful are afisaj grafic, soft de operare simplu si comod, asigura un diagnostic cardiologic sigur si rapid. Electrocardiograful 100-G este util in centre medicale de specialitate, spitale, policlinici, ambulante, cabinete medicale cardiologice si medicilor de familie.

...
Sistem Holter

Holter Tensiune Arteriala 06C

Sistemul holter tensiune arteriala 06C este un dispozitiv medical de ultima genaratie, cu posibilitatea monitorizarii in timp real a tensiunii arteriale in ambulatoriu (in afara spitalului, in unitati de ambulanta, precum si la domiciliul pacientului), permitind evaluarea valorilor tensiunii arteriale pe parcursul intregii zile. Acest holter TA 06C functioneaza prin metoda oscilometrica, iar cele 2 baterii alcaline asigura inregistrarea si memorarea a peste 358 rezultate intr-un interval de 48 ore. Holterul TA 06C este indicat tuturor cabinetelor medicale, centrelor de ambulanta, spitale de urgenta .

...
Sistem Testare Efort

Sistem testare efort 8000S

Sistemul de testare la efort 8000S este un dispozitiv medical cu o interfata prietenoasa si configuratii flexibile. Sistem de testare 8000S monitorizizeaza activitatea inimiii inainte de conditii de efort, pe parcurs si dupa efort. Aparatul dispune de o vasta baza de date, ce include informatii despre: pacient, ora, data, inregistrare semnalelor ECG, HR, segmente ST. Este posibila conectarea aparatului de sters cu o gama variata de biciclete si covoare ergometrice.