SONESTMED

Estetica/Dermatologie

...
Aparate Implant Par

Atlanta Implant

Atlanta Implant dispozitiv dermatologic de mare precizie si viteza, comod si confortabil de utilizat in sesiunile de transplant de par pentru zone mari, de pana la 4000 de grefe, precum si regiuni mici precum genele, sprancenele si proceduri de chirurgie corectiva. Avantajul major al acestui echipament consta in functia dubla: 1- crearea zonelor benefice; 2- plasarea grefelor foliculare. Atlanta Implant este recomandat de a fi utilizat pentru toate tipurile de transplant de par, de exemplu, FUT, FUE sau transplantul de par direct.

...
IPL

Aparat epilare definitiva HM-IPL-B3+

Aparatul de epilare definitiva HM-IPL-B3+  produs inovator in domeniul medicinii estetice si dermatologiei. Dispozitivul HM-IPL-B3+ are un design elegant, modern, portabil. HM-IPL-B3+ este simplu de utilizat si are functie alarma pentru semnalarea diversilor parametri: nivelul apei, temperatura apei, fluxul apei si a refrigerarii. HM-IPL-B3+ este indicat centrelor estetice, sectiilor de dermatologie, cabinetelor de frumusete.

...
Nd-YAG

Laser ND-YAG HM-LB1

Laserul HM-LB1 face parte din clasa laserelor ND-YAG, desing compact, elegant, portabil. ND-YAG HM-LB1 are interfata prietenoasa si simpla - operarea cu doar cateva butoane. Laserul ND-YAG HM-LB1 asigura tratarea negilor sau petelor din nastere, fara lezarea parului sau lasand cicatrice. HM-LB1 asigura un tratament sigur si fara efecte secundare.