T.C Catering, Catering evenimente - Bucuresti si Brasov

Servicii

...
Bufet Suedez

Este destinat receptiilor al caror numar mare de invitati nu permite efectuarea unui serviciu traditional. Acordam o importanta deosebita decorarii bufetului, precum si prezentarii diferitelor preparate.

Bufet-ul Suedez este destinat in special pentru conferinte, seminarii, training-uri, intalniri de afaceri, mese de protocol, petreceri tematice, lansari de firma sau de produs, insa datorita faptului ca invitatii se pot servi oricand il recomandam cu incredere si pentru petreceri, aniversari, petreceri in familie, petreceri pentru copii, barbeque party.

Acest tip de bufet se preteaza si pentru evenimente importante din viata dvs. precum botez, cununie, nunta.

...
Ornamente Interior / Exterior

  O gama larga de aranjamente florale, baloane si alte elemente de decor va stau la dispozitie pentru a crea o ambianta cat mai placuta dumneavoastra si oaspetilor dumneavoastra.  

  Impreuna alegem ornamentele care considearti ca se potrivesc evenimentului pe care il organizati, oferindu-va consiliere si intregul suport in realizarea acestora, astfel incat invitatii dumneavoastra sa se bucure de o atmosfera cat mai relaxanta.

...
Personal curatenie

 

Suntem o echipa tanara dornica sa satisfacem pretentiile fiecarui client.

  • Folosim metode, substante si echipamente specifice pentru fiecare suprafata ce trebuie curatata. Echipamentele noastre sunt produse ale unor marci bine cunoscute precum: Taski, Nilfisk, Tennant, Columbus.
  • Avem un program de curatenie adaptat pentru fiecare client. Curatenia va fi facuta in timpul programului dar putem lucra si inainte sau dupa orele de program. Nu va spunem doar ca veti fi satisfacut, va garantam acest lucru. Daca nu sunteti multumit vom reveni urmatoarea zi pentru a remedia problema fara costuri suplimentare.

...
Petreceri Private

In functie de preferinte puteti alege un DJ sau puteti alege intregul nostru pachet ce va pune la dispozitie totul pentru un eveniment cat mai reusit: o sonorizare de cea mai inalta calitate, jocuri de lumini si/sau lasere. DJ nostri se obliga sa va faca aceasta seara ideala asa ca oricare ar fi alegerea dumneavoastra veti avea parte de o petrecere de neuitat. Focul de artificii este ceva spectaculos, ceva care iti da fiori, ceva care te face sa simti mai profund orice moment, ceva prin care putem sublinia importanta unui eveniment. Exista artificii care isi schimba de trei ori culoarea. Altele care se sting, lasand in locul lor un palmier. Altele se desfac in buchet de flori, jeturi de scantei, spirale, inscriptii, un trifoi cu patru foi, o inimioara etc.

...
Artificii si Sonorizari

In functie de preferinte puteti alege un DJ sau puteti alege intregul nostru pachet ce va pune la dispozitie totul pentru un eveniment cat mai reusit: o sonorizare de cea mai inalta calitate, jocuri de lumini si/sau lasere.DJ nostri se obliga sa va faca aceasta seara ideala asa ca oricare ar fi alegerea dumneavoastra veti avea parte de o petrecere de neuitat.Focul de artificii este ceva spectaculos, ceva care iti da fiori, ceva care te face sa simti mai profund orice moment, ceva prin care putem sublinia importanta unui eveniment. Exista artificii care isi schimba de trei ori culoarea. Altele care se sting, lasand in locul lor un palmier. Altele se desfac in buchet de flori, jeturi de scantei, spirale, inscriptii, un trifoi cu patru foi, o inimioara etc.