T.C Catering, Catering evenimente - Bucuresti si Brasov
Meniuri
Aperitiv
-felioare de panine cu Roqueford 80gr
-rondele de cartofi cu prosciuto 60gr
-rulou bacon si prune uscate 80gr
-tartine cu somon 80gr
-frunze de andiva si raficchio cu macrou 80gr
-frigarui cu mozzarella si rosii cherry 80gr
Peste:
-Somon cu sos mustar si mazare cu telina 200/150gr
-Pui cu rozmarin cu peste si salata de vara 200/100/100gr
-File de vita in crusta cu legume 250/150gr
Desert:
-Panna cotta cu 3 arome 120gr
Rulou bacon cu ficatei 100gr
Crochete 100gr
Gujon pui 100gr
Muschi de porc impanat 200gr
Cartofi taranesti 100gr
Legume la gratar 100gr
Salata muraturi asortata 100gr
Salata vara asortata 100gr
Tarta fructe 150gr
Luni-Telemea, salam, margarina, parizel, rosie, paine, cafea/ceai 450gr Marti-Cascaval,salam,parizel,castravete,paine, cafea/ceai 450gr Miercuri-Crenvusti, mustar, rosie, paine, cafea/ceai 450gr Joi-Omleta cu sunca, paine, cafea/ceai 450gr
Vineri-Telemea, salam, kaizer, rosie, castravete, paine, cafea/ceai 450gr
Luni-Snitel de pui cu cartofi prajiti 150/200gr
Marti-Pulpa de poarc la tava cu cartofi taranesti 150/200gr
Miercuri-Spaghete bologneze si parmesan 350gr
Joi-Tocanita de vita cu orez sarbesc 150/200gr
Vineri-Snitel de porc cu piure 150/200gr
Paine 150gr