Tabla Faltuita - Dulgherie si reparatii invelitori

Tabla Faltuita

...
Tabla Faltuita Ruukki

Tabla Faltuita Ruukki este un produs din categoria Invelitori Metalice al producatorului Finlandez de la care puteti obtine o garantie de pana la 50 de ani.

Aceste produse de tabla faltuita si mai exact modelul CLASSIC si CLASSIC EMBOSAT se incadreaza perfect  in orice stil arhitectural.

Produsele din gama RUUKKI au o varietate de culori, intrucat sa se potriveasca cerintelor dvs!

Societatea noastra va pune la dispozitie tabla faltuita ruukki, optiunea perfecta pentru casa dvs, indiferent daca aceasta este pentru o constructie in renovare sau una noua, cu aspect traditional sau modern.

...
Tabla faltuita Figo

Figo este o companie din Austria cu o experianta de 140 de ani în sisteme de  învelitori metalice. Produsele Figo reprezinta rezultatul experientei dobândite în istoria de succes a companiei.

Figo, impreuna cu unul dintre cei mai mari producatori de otel din Europa, voestAlpine, cu care au un parteneriat foarte strâns de decenii, a dezvoltat produse ce se caracterizeaza prin inovatie, cunostinte temeinice si calitate de durata.

Calitatea produselor Figo se bazeaza pe experianta de peste 130 de ani a companiei, pe cunostintele solide si pe angajati profesionisti si foarte bine pregatiti.

...
Tabla faltuita NedZink

NedZink produce de 125 de ani produse din zinc de înalta calitate pentru aplicatii din sectorul constructiilor. Produsele semifinite din titan-zinc si elementele de constructie asociate sunt comercializate sub marca NedZink NATURAL, NedZink NOVA, NedZink NOIR sau NedZink NUANCE, si au o reputatie excelenta pe piata mondiala. Materialul de baza, NedZink NATURAL, este un titan-zinc cu o suprafata neteda destinat acoperisurilor, placarilor de fatada sau sistemelor de drenaj pluvial.

NedZink NATURAL este un material de constructie durabil, estetic, care nu necesita întretinere si care devine din ce în ce mai atractiv de-a lungul anilor sub influenta conditiilor meteorologice. Un strat de patina naturala se formeaza pe suprafata materialului. Acest aspect face din NedZink NATURAL un material ce poate fi utilizat în aplicatii unde cerintele sunt: calitate, eficienta de costuri si un aspect natural plin de viata.