Tabla Faltuita - Dulgherie si reparatii invelitori

Tigla Metalica

...
Tigla Metalica Wetterbest

Tigla metalica Wetterbest este un produs de calitate superioara, sustinuta de calitatea otelurilor folosite si sunt dezvoltate ca material pentru invelitori.Au o durata de viata de peste 50 de ani, mai mare decat invelitorile traditionale sau tabla zincata, tigla metalica de la producatorul Wetterbest este compatibila cu orice tip de constructie indiferent daca este folosit pentru renovare sau constructii noi, de asemenea au au un comportament foarte ridicat la incercarile mecanice .Profilurile tiglei metalice Wetterbest sunt concepute special, si ofera o siguranta împotriva infiltratiilor prin etanseitatea sporita si este incombustibila, folosirea acesteia ca si material pentru realizarea învelitorilor, neinfluentând clasa de rezistenta la foc a acoperisurilor

...
Tigla Metalica Metigla

Tigla Metalica  Metigla are un strat de protectie special care protejeaza impotriva coriziunii, este proiectata sa reziste la furtuni, zapada abundenta, incendii si cutremure. Durata de viata a acestui produs este de 50 de ani. Tigla Metalica Metigla are o greutate de 5 kg pe metru patrat, fiind mult mai usoara decat tigla de beton, ceea ce permite un montaj mai rapid, astfel ca casa dvs va fi invelita in maxim 2-3 zile lucratoare in functie si de suprafata si panta casei dvs. Greutatea scazuta a acestei invelitori reduce costurile privind structura de rezistenta a acoperisului. Echipa noastra va ofera consultanta specializata pe baza unui plan al invelitorii furnizat de dvs, deoarece vom optimiza necesarul de materiale si accesorii, pentru a avea o reducere de pierdere a materialelor si a costurilor.

Societatea Noastra este acreditata de catre METIGLA si va garantam un parteneriat de incredere. Coilprofil fiind un producator de tigla metalica si tabla faltuita in Romania inca din anul 2001.

...
Tigla Metalica Ruukki

Tigla Metalica Ruukki este un produs premium cu o garantie intre 10 si 50 de ani,  este realizat din tabla de otel cu un strat de protectie superior. Producatorul Finlandez de tigla metalica dar si de tabla faltuita va pune la dispozitie 4 modele de tigla metalica, mai exact ADAMANTE ARMORIUM FINNERAMONTERREY, FRIGGE si HYYGGE .

*Aceste modele de produse fac parte doar din categoria Tigla Metalica Ruukki.

Aceste modele din categoria TIGLA METALICA  RUUKKI au o varietate de culori, intrucat sa se potriveasca oricuarui proiect. Societatea Noastra este acreditata de catre RUUKKI si va garantam un parteneriat de incredere.