Teknovolti - Sisteme electrice de incalzire

Termostate

...
Termostat analog

Utilizat pentru încalzirea electrica prin pardoseala, cum ar fi sârma de încalzire electrica, folie de încalzire electrica, covor electric de încalzire si alte încalzitoare electrice. Tipul M5 este, de asemenea, utilizat pentru încalzirea electrica prin pardoseala, cum ar fi cablul de încalzire electric, pelicula de încalzire electrica, covorul electric de încalzire si alte încalzitoare electrice. Are atât un senzor extern, cât si un senzor intern: Senzorul interior poate detecta temperatura camerei si poate controla cu temperatura setata; Senzorul exterior poate detecta temperatura solului, se va opri încalzirea atunci când temperatura solului atinge aproximativ 35 ?.

...
Termostat cu ecran digital programabil

Termostat inteligent ce poate fi utilizat pentru sistemele electrice de încalzire electrica în pardoseala, încalzire cu cablu electric încalzitor sau încalzire în pardoseala cu folie carbon. Are o putere maxima de 16A. Nu functioneaza pentru centrale termice pe gaz. Tip afisare: display tactil Dimensiune ecran: 2 x 3,9″ Dimensiune termostat: 86 x 86 x 49.75 mm Alimentare electrica: 220 ~ 240 V, 50~60Hz Sarcina maxima: 16A Consum energie: max. 2W Voltaj: 220 / 230V Material extern: material ignifug ABS + PC Element detectare pardoseala: NTC Setare temperatura functionare: 0~45°C, 5-95% umiditate relativa (fara condens) Setare Temperatura utilizare pardoseala: -5 ~ 55°C Precizie: ±1°C Certificate: CE, RoHS Functie memorare: Termostatul memoreaza automat setarile pe care tu le faci! În acest fel acesta va pastra toate setarile salvate chiar si dupa o pana de curent. Economisesti bani si de asemenea, ai disponibil si modului Manual pentru a înlocui setarile facute cu unele corespunzatoare nevoilor tale. Functie programare: Termostatul poate fi programat dupa bunul plac. De exemplu în timpul zilei 9:00-17:00 temperatura sa fie 22°C, iar în intervalul 17:00 – 9:00 temperatura în casa sa fie 25°C! Termostatul este programabil 5+2 zile, cu 6 intervale orare pe zi. Blocare termostat: Blocheaza termostatul astfel încât copiii sa nu poata umbla la el! Fa-ti locuinta mai confortabila! Panou elegant perfect pentru locuinta ta cu 3 moduri de functionare pentru senzorii încorporati ( senzor ambiental, senzor pardoseala, senzor ambiental + pardoseala) Protectie împotriva temperaturilor ridicate! Functia inteligenta de supraîncalzire face ca acest termostat sa monitorizeze temperatura podelei si sa o pastreze la un nivel optim pentru toti membrii familiei!

...
Termoastat digital programabil

Termostatul este echipat cu o sonda programabila de podea si senzor de aer. Este compatibil cu sistemele de încalzire electrice pentru pardoseala, tavan si perete. Este digital, programabil, cu ecran tactil si programare foarte usoara. Ecran LCD cu lumina de fundal albastra.

...
Termostat digital programabil cu wi-fi

Folosit pentru încalzirea electrica a podelei - Termostatul are ecran tactil - 3 moduri de lucru: - 1. modul automat sau manual, în stare de deblocare, setati temperatura, prin intermediul senzorului NTC, atunci când este mai mica decât temperatura setata, va închide încalzirea si va deschide contactul de racire), când va fi mai mare, va închide racirea si contact de încalzire deschis (sa dispara); - 2. Modul de sarbatori, Apasati îndelung ca mod de vacanta.Setati de la 1 la 30 de zile (dupa terminare va reveni la modul automat de lucru); - 3. Mod manual temporar, În modul Auto si stare de deblocare, apasati, setati modul manual temporar; - Setarea timpului - apasati scurt pentru a alege datele de setare de Minute, Ora, Saptamâna; - se poate bloca pentru copii, se blocheaza prin apasare lunga timp de 5 secunde; - Control WiFi, - Control vocal; - Functia de memorie: atunci când curentul este întrerupt accidental, datele de setare sunt pastrate - Calibrare de precizie de 0,5 ? - puteti seta propria calibrare a temperaturii între -9 ? - + 9 ?, revenirea controlului de temperatura între 0,5-5 ?; - Setarea de programare a perioadei de 7 ori pe saptamâna - în stare de oprire, apasati îndelung "SET" pentru a intra în optiuni avansate, apoi apasati scurt "SET" treceti la optiunea AC pot alege 5 + 2,6 + 1,7 moduri, modul implicit este 5 +2 Intervalul de comanda al temperaturii 5 ºC ... 35 ºC Sarcina maxima 16 A (3300 W) Sensibilitate ±0,5 ºC Programare da Temperatura antiînghet da Indicator optic incalzire da Tensiune de alimentare 230 V, 50 Hz Dimensiune LxlxH 86x86x30 mm Accesorii incluse in pret: - Senzor de pardoseala 2,5 m Garantie - 2 ani