Telecom Academy - Cursuri JAVA, PHP/MySQL

Cursuri Job-Oriented

...
QA Automation Engineer

Un QA Automation Engineer se ocupa cu identificarea testelor ce pot fi automatizate si cu dezvoltarea unui framework de testare care se ocupa de executia lor.

Testarea automata reprezinta o solutie ce presupune utilizarea unor utilitare software pentru executia unor teste si verificarea rezultatelor prin comparatia cu un set de rezultate asteptate. Un test automat scris corect si eficient poate identifica erori, defecte sau bug-uri în cadrul unei aplicatii, care, în mod normal, ar putea scapa la testarea manuala.

Rolul de programator si cel de QA Automation Engineer sunt în strânsa legatura pe tot parcursul dezvoltarii unui produs software.

 

Ce contine cursul QA Automation Engineer ?

În cadrul acestuia, combinam 3 modalitati de learning: TRAINING, MENTORING & COACHING.

...
SQL Developer

Un SQL Developer este o persoana specializata în utilizarea unui limbaj de programare, în special Structured Query Language (SQL), care se axeaza pe construirea si gestionarea bazelor de date.

Limbajul SQL se afla printre cele mai populare limbaje utilizate de sistemele de gestionare a bazelor de date.

 

Ce contine cursul SQL Developer?

În cadrul acestuia, combinam 3 modalitati de learning: TRAINING, MENTORING & COACHING.

...
Python Developer

Un Python Developer este o persoana specializata pe acest limbaj de programare, care colaboreaza cu web developeri, cu ingineri software, dar si alte persoane specializate din domeniul IT pentru a integra Python in diferite aplicatii, site-uri web si produse software.

Limbajul Python se afla in topul celor mai populare limbaje de programare, fiind construit si dezvoltat pentru a simplifica atât procesul de învatare, cât si efortul de a scrie cod.

 

Ce contine cursul Python Developer?

În cadrul acestuia, combinam 3 modalitati de learning: TRAINING, MENTORING & COACHING.

...
Java Developer

Un Java Developer este o persoana specializata pe acest limbaj de programare, care colaboreaza cu web developeri, cu ingineri software, dar si alte persoane specializate din domeniul IT pentru a integra Java in diferite aplicatii, site-uri web si produse software.

Java se afla in topul celor mai populare limbaje de programare, considerat a fi un limbaj versatil si usor de învatat.

Categorii
Date de contact
0727761355; 0746104999
Bd. Iuliu Maniu, nr. 7, corp A, et. 2, Bucuresti
Distribuie