Telecom Academy - Cursuri JAVA, PHP/MySQL

Cursuri CISCO

...
Curs CCNA 1

Cursul CCNA 1 Introduction to Networks este primul pas pentru un job entry-level în Networking si nu numai.  Programa cursurilor CCNA 1 este potrivita pentru cursantii Cisco Networking Academy care doresc sa îsi completeze aptitudinile.

Cursul prezinta arhitectura, structura, functiile si componentele Internetului sau alte altor retele de calculatoare si este recomandat inclusiv celor care încep fara avea alte cunostinte în prealabil.

Versiunea 7.0 CCNA Routing and Switching cuprinde urmatoarele cursuri:

  1. Introduction to Networks (Stiva de protocoale TCP/IP este analizata de la Layer 1 la Layer 7)
  2. Switching, Routing, and Wireless Essentials
  3. Enterprise Networking, Security, and Automation

Cursul CCNA 1 organizat de Telecom Academy va învata prin laboratoare practice cum functioneaza retelele si protocoalele de retea. 80% laborator, 20% teorie.

...
Curs CCNA 2

Cursul CCNA 2 la Telecom Academy cuprinde: Rute Statice, Rute Dinamice, RIP, OSPF, Inter VLAN Routing, NAT, ACL, DHCP. Se pune accent atat pe IPv4 cat si pe IPv6. 80% laborator, 20% teorie.

Cursul CCNA 2 Switching, Routing, and Wireless Essentials prezinta arhitectura, structura, functiile si componentele Internetului sau alte altor retele de calculatoare. Cursantii vor învata sa configureze un router si un switch pentru functionalitatea de baza. Pâna la finalul cursului, acestia vor putea configura si depana routere si switch-uri, vor putea rezolva probleme uzuale folosind LAN-uri virtuale si inter-VLAN routing în retele IPv4 si IPv6.

Programa cursurilor CCNA 2 Switching, Routing, and Wireless Essentials este potrivita pentru cursantii Cisco Networking Academy care sunt în cautarea joburilor entry-level din industria IT sau care doresc sa îsi completeze aptitudinile.

...
Curs CCNA 3

Cursul CCNA 3 la Telecom Academy cuprinde: EIGRP, OSPF, Inter VLAN Routing, CDP, VTP, STP. Se pune accent atât pe IPv4 cît si pe IPv6. 80% laborator, 20% teorie.

Cursul prezinta arhitectura, structura, functiile si componentele unei retele de dimensiuni mai mari si mai complexe. Cursantii vor învata sa configureze routere si switch-uri cu functionalitati avansate.

Programa cursurilor CCNA 3 Enterprise Networking, Scaling and Automation este potrivita pentru cursantii Cisco Networking Academy care sunt în cautarea joburilor entry-level din industria IT sau care doresc sa îsi completeze aptitudinile.

Categorii
Date de contact
0727761355; 0746104999
Bd. Iuliu Maniu, nr. 7, corp A, et. 2, Bucuresti
Distribuie