Total Mixt Prest 2010 - Tamplarie, strungarie, Bragadiru / Ilfov

Strungarie lemn

...
Strunjire

Operatiile de strunjire pe care vi le oferim sunt realizate pe strunguri asistate de operatori cu experienta.Daca aveti nevoie de o operatie de strunjire, oricare ar fi ea, nu ezitati sa ne contactati si va vom oferi cele mai bune preturi la cea mai buna calitate.

Strunjirea reprezinta procedeul de prelucrare prin aschiere, cu cea mai frecventa utilizare, fiind metoda de baza pt obtinerea corpurilor de revolutie.In constructia de masini piesele care contin suprafete de revolutie au o pondere insemnata, cele mai caracteristice fiind arborii si bucsele, fapt care justifica raspandirea pe care o au in prezent prelucrarile prin strunjire.

Operatii de strunjire la cele mai mici preturi doar in atelierul nostru de productie.

...
Frezare

Geometria piesei

Masinile noastre de frezat conventionale ne dau posibilitatea de a freza diverse forme geometrice:

–       Piese simple rectangulare

–       Forme complexe atat pe suprafete interioare cat si exterioare

Materialul sculelor

Utilizam cele mai potrivite scule pentru fiecare operatie in asa fel incat optimizam costurile, performantele si calitatea produsului

Aveti nevoie de o operatie de frezare, nu ezitati sa ne contactati, oferim cele mai bune preturi la cea mai buna calitate.

...
Gaurire

Atelierul nostru de productie  are capacitatea de a executa operatii de gaurire pentru o gama larga de aplicatii.Dispunem de un numar mare de masini de gaurit universale  care pot fi alocate unor aplicatii diverse, de la piese mici, pana la piese mai mari.In completarea operatiilor de gaurire Hidrosib poate de asemenea executa si operatii de filetare.

Geometria piesesei

Operatorii nostrii pot executa gauriri in metal cu urmatoarele geometrii ale gaurii:– Gauriri simple– Lamaje– Gauri conice, tesiri

Metriale pentru scule

Utilizam scule din otel rapid, livrand clientului piese prelucrate la un excelent nivel calitativ.

Aveti nevoie de o operatie de gaurire, nu ezitati sa ne contactati, va oferim cel mai bun pret si cea mai buna calitate.

...
Ascutitorie scule

Atelierul nostru va ofera servicii diverse de ascutitorie, ascutitorie  de scule in industria lemnului : panze circulare, burghie, freze, pantografe, aplicatoare manuale si pneumatice pentru aracet, capsatore, capse…etc.

Servicii Ascutitorie : ascutitorie de freze, freze elicoidale, panze circulare, panze panglica

Aveti nevoie de servicii de ascutitorie?Nu ezitati sa ne contactati si va vom oferi cele mai bune servicii de ascutitorie la cele mai bune preturi.

...
Confectii metalice

Executam confectii metalice de calitate la comanda.

Confectii metalice de :

  • Porti metalice
  • Garduri metalice
  • Balustrade metalice
  • Scari metalice
  • Grilaje metalice
  • Copertine metalice
  • Alte lucrari metalice

Aveti nevoie de o lucrare de confectii metalice?Nu ezitati sa ne contactati si va vom oferi cele mai bune preturi la o calitate excelenta.

...
Intretinere utilaje

Aplicarea unor metode moderne de întretinere si reparare a utilajelor a devenit o necesitate obiectiva, în conditiile unor schimbari majore petrecute în ultimii ani pe plan mondial si national. Eliminarea treptata a restrictiilor  face ca pe piata sa patrunda din ce în ce mai multe produse din import. Fabricate cu tehnologii moderne, acestea devin din ce în ce mai competitive fata de produsele autohtone.

Aveti nevoie de intretinerea utilajelor dvs.?Nu ezitati sa ne contactati si va vom oferi cele mai bune servicii de intretinere utilaje la cele mai mici preturi.