Total Mixt Prest 2010 - Tamplarie, strungarie, Bragadiru / Ilfov

Tamplarie lemn

...
Lambriu-Sageac

Sagecul este solutia ideala pentru finalizarea unui acoperis (zona de sub streasina), indiferent de structura acestuia. Imbunatateste aspectul estetic al casei si asigura o ventilatie adecvata.

Sistemul nostru de sageac pentru acoperis ofera o metoda practica de finisarea a acoperisului. Sageacul este un material usor, rezistent, non-toxic si nu intretine arderea, este rezistent la putrezire, rugina, mucegai, ciuperci si tot felul de instecte si daunatori.

Aveti nevoie de lucrari de montare sageac, contactati-ne si va vom oferi cel mai bun pret la cea mai buna calitate.

...
Dusumea

 

 Cu cat este mai deschisa nuanta lemnului ori finisajului ales, cu atat senzatia de spatiu larg este mai accentuata, iar imbinarile sunt mai putin vizibile. Desi sunt foarte in voga nuantele deschise pentru dusumele, trebuie sa hotarati singuri ce vi se potriveste mai bine in propria casa.

Dusumeaua este o pardoseala calda, perfecta pentru dormitor, living, iar produsele moderne permit si instalarea sistemului de incalzire sub ea. Asa puteti avea o pardoseala calda si la propriu, si la figura.

Daca aveti nevoie de lucrari de montare dusumea nu ezitati sa ne contactati si va vom oferi servicii de calitate la preturi foarte bune.

...
Pazie

Pazia se monteaza pe suport din lemn in partea laterala a acoperisului si are rolul de a proteja structura de vant si ploaie.

Daca aveti nevoie de servicii de montaj pazie, nu ezitati sa ne contactati.Dispunem de o echipa profesionista si oferim lucrari de calitate la preturi foarte bune.

...
Pervaz-Plinta

Firma noastra va asigura servicii profesioniste de montaj pervaz si plinte din lemn.

Aveti nevoie de servicii de montaj pervaz, plinte?Nu ezitati sa ne contactati oferim servicii de calitate la preturi foarte bune.