Transport moloz, nisip, pamant

Transport nisip

...
Transport nisip

Transport nisip in Municipiul Bucuresti si localitatile si comunele judetului Ilfov oferite de firma Waw Eco Trans S.R.L

Transporturile sunt asigurate cu autoutilitare autorizate, in functie de cantitatea comandata. Operatiunile de incarcare si descarcare sunt efectuate de personal specializat.

In functie de cerintele proiectului de constructie sau a specificului afacerii dv., firma noastra poate sa asigure transportul si livrarea unor tipuri variate de nisip din categoria agregate minerale de balastiera.
 
Particulele minerale de nisip pot sa aiba o granulatie cuprinsa intre 1 mm si 4 mm si sunt la origine fragmente de roca. Nisipul este compus predominant din minerale de siliciu sau fragmente de roca de siliciu.

Unde transportam? >>> Transport Nisip Bucuresti si Judetul Ilfov

Nisipul este considerat un material granular natural neconsolidat si este obtinut fie prin dragare din apa raurilor sau a lacurilor, fie prin macinarea granulelor de pietris.

In functie de finetea granulelor, nisipul este folosit pentru a da rezistenta unor materiale de constructie, precum betonul, in amenajari peisagistice sau in diverse alte industrii pentru producerea sticlei sau unor tipuri de adezivi sau materiale pentru sablare.

Amestecul de nisip si granule mai mari de pietris, folosit ca materie prima in constructii, este cunoscut si sub numele de agregat grosier sau balast.