Transport moloz, nisip, pamant

Transport pamant

...
Transport pamant

Transportul, livrarea si descarcarea la destinatie sunt asigurate cu autospeciale deservite de personal pregatit pentru acest tip de serviciu.

La cerere, putem livra pamant negru, pamant vegetal, pamant de padure sau pamant pentru umplutura, in cantitatea dorita.

Pamantul negru este ideal pentru amenajarea de gradini exterioare, deoarece asigura un sol fertil pentru orice tip de plante.

Pamantul vegetal nu contine piatra si este maruntit pentru a asigura substratul ideal pentru gazon, dar si pentru alte tipuri de plante. Avand o granulatie speciala, pamantul vegetal asigura calitatea terenului pentru viitoarea gradina sau amenajare peisagistica, deoarece nu contine bulgari, pietris sau resturi de radacini.

 
Transport Pamant in Bucuresti si judetul Ilfov

Pamantul vegetal este bogat din punct de vedere organic si este solutia ideala pentru o viitoare insamantare si plantare.

Pamantul de padure este extras din zonele impadurite si contine toate elementele minerale si biologice specifice solului (litiera) de padure. Acest pamant este ideal pentru amenjarea unor solarii, sere sau gradina de legume sau flori, fiind potrivit pentru diverse amestecuri nutritive.

Pamantul de umplutura are o densitate speciala, retine foarte bine umiditatea si de obicei are o culoare galbuie. Este indicat pentru amestecuri, fiind foarte bogat in nutrienti, sau pentru alte lucrari de constructii.