Profi Systems, sisteme protectie solara Ilfov

Usi de garaj tip rulou

Usa de garaj tip rulou este cea mai buna alegere pentru cei ce doresc un sistem de inchidere eficient care sa ofere siguranta, fiabilitate, si  sa ocupe cat mai putin spatiu.

Usile de garaj tip rulou pot fi de doua tipuri: cu lamela de 55 mm sau cu lamela de 77 mm.

Ce componente folosim pentru fabricarea usilor noastre de garaj ?

Lamelele usii de garaj au o inaltime de 55 mm cu o grosime de 14 mm, respectiv  77 mm inaltime cu o grosime de 18,5 mm. Ambele variante sunt umplute in interior cu spuma poliuretanica pentru o izolare termica si fonica cat mai eficienta.

Un alt element foarte impotant este ghidajul, iar noi folosim ghidaje de 75 mm, respectiv de 89 mm latime, fabricate din aluminiu extrudat cu nervuri pentru ramforsare si garnituri sertizate pe intregul canal de ghidare.

Motorizarea este unul din cele mai importante componente ale unui rulou, motiv pentru care utilizam doua marci de motoare recunoscute pe plan international Aluprof si Heicko, astfel asigurand produselor noastre calitate si durabilitate.

Toate usile noastre de garaj electrice sunt dotate cu sistem de actionare manuala de urgenta cu manivela. Acest sistem va permite sa actionati manual usa in situatiile in care apare o defectiune tehnica sau se intrerupe curentul.

Varianta de usa de garaj tip rulou cu lamela de 55 mm poate fi dotata si cu actionare manuala. Aceasta actionare consta intr-un arc care se introduce pe interiorul ax-ului si o yala care se monteaza pe ultima lamela a covorului. Pentru a actiona acest tip de usa de garaj trebuie sa ii dati usii un mic impuls pentru a se ridica respectiv sa o trageti in jos pentru a cobori, iar cu cheia din dotare puteti actiona yala, astfel cele doua bolturi vor intra in ghidajele laterale blocand covorul de lamele.

Pentru a spori siguranta, usile de garaj tip rulou pot fi dotate cu cleme antiefractie. Acest sistem blocheaza covorul de lamele atunci cand cineva incerca sa il ridice din exterior.

Galerie foto
  • ...