Profi Systems, sisteme protectie solara Ilfov

Usi de garaj sectionale

Usile de garaj sectionale sunt confectionate cu panouri tip sandwich de 40 mm grosime umplute cu spuma poliuretanica. Spuma este invelita pe ambele parti de o tabla de otel de 0.5mm ceea ce ofera  panourilor un coeficient de izolatie excelent, mai exact k=0.5W/M2 grdK.

Unul din cele mai importante componente a le unei usi de garaj sectioanel sunt arcurile de torsiune, iar pentru a oferi o durabilitete cat mai indelungata folosim arcuri galvanizate garantate circa 25.000 de cicluri dar dispunem si de varianta standard de circa 15.000 cicluri.

Feroneria este un alt element de care trebuie tinut cont atunci cand alegem o usa de garaj sectionala iar pentru usile noastre folosim feronerie de prima clasa marca Flexi Forca (Olanda).

Ca si sisteme de actionare, usile de garaj sectionale pot fi dotate cu : prima varianta este actionarea manuala care se poate face prin ridicarea usi de garaj tragand de maner sau actionare manuala cu lant iar a doua varianta este cea electrica cu motor si telecomanda. Ca si motorizare folosim marcile Nice, Bft si Key Viper, ambele motoare fiind foarte fiabile si cu o durata de viata foarte lunga.  Motoarele utilizate de catre societatea noastra sunt dotate cu sistem de actionare manuala de urgenta, ceea ce permite decuplarea motorului astfel incat usa sa se poata actiona manual in cazul in care curentul se intrerupe sau apare orice tip de defectiune.

Alte componente importante si de care trebuie sa tinem cont sunt sinele de culisare din otel galvanzat de 1.5 mm grosime, cablurile de tractiune din otel galvanizat, sistemul de protectie impotriva prinderii degetelor si sistemul de siguranta contra ruperii arcurilor.

De asemenea usile de garaj sectionale pot fi dotate cu usa pietonala de acces, ferestre din plexiglas, sau panouri vitrate pe toata lungimea usii de garaj.

Galerie foto
  • ...