Quartz Data Recovery - Servicii de recuperari date Bucuresti

Recuperare date DVD

In general, datele de pe un CD sau DVD nu sunt pierdute in totalitate! Apelati la inginerii QUARTZ Data Recovery pentru solutii de recuperare date DVD! Desi in ultima perioada dispozitivele CD sau DVD au fost inlocuite cu stick-uri USB-uri, folosirea unui CD sau DVD inca reprezinta una din cele mai uzuale metode de stocare a datelor. In mod similar majoritatii suporturilor de stocare, incidentele de pierderi de date de pe CD/DVD pot fi impartite in doua mari categorii: logice si fizice.De ce aveti nevoie de recuperare date DVD?

Exista doua mari tipuri de incidente / defecte care duc la pierderea datelor de pe CD-uri si DVD-uri.

Defecte logice

Incidentele logice sunt caracterizate prin aparitia unor erori la nivelul sistemului de fisiere (sesiuni nefinalizate, formatare accidentala, etc).

In cazul unei formatari de tipul fast format, datele pot fi recuperate foarte usor deoarece se va sterge doar TOC-ul (table of context). In cazul unei formatari full, recuperarea datelor este imposibila deoarece informatia este stearsa la nivel fizic. Sesiunile nefinalizate implica nescrierea sau scrierea eronata a TOC-ului (table of context), motiv pentru care acest tip de incident este usor de abordat de specialistii QUARTZ Data Recovery.

Defecte fizice

In cazul unui CD sau DVD, defectele fizice sunt caracterizate prin alterarea suportului de inregistrare (zgariere suprafata, fisurare sau gaurire, etc). Zgarierea poate fi tratata cu ajutorul unor dispozitive hardware si software specializate care pot interpreta informatia citita de pe CD/DVD. Fisurarea sau gaurirea pot fi abordate cu ajutorul unor echipamente dedicate care pot citi total sau partial informatia dorita.

Asa cum se poate observa, datele de pe un CD sau DVD nu sunt pierdute in totalitate. Daca ati pierdut date importante de pe un astfel de dispozitiv, puteti apela cu incredere la specialistii nostri pentru a recupera datele pe care nu le mai puteti accesa.

La QUARTZ Data Recovery, folosim cele mai moderne Solutii pentru recuperare date DVD / CD. Suntem pe piata de peste un deceniu,  fiind prima companie specializata exclusiv in recuperarea datelor. Prin urmare, am dezvoltat propriile tehnologii si asiguram recuperarea datelor, daca aceasta este posibila, in cel mai scurt timp posibil.

Aveti nevoie de recuperare date DVD sau CD?

Nu mai amanati! Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactati si vom realiza o diagnosticare gratuita!

Galerie foto
  • ...