Ratis Prodserv - Servicii DDD

Servicii de dezinsectie Bucuresti

Dezinsectia reprezinta ansamblul mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere a insectelor parazite ( transmitatoare de boli) si care pot afecta sanatatea oamenilor si a animalelor.

Speciile de insecte cele mai des intalnite in acest sens sunt: gandacul rosu de bucatarie; gandacul negru de canalizare/bucatarie; musca; tantarul; plosnita de casa; puricele; paianjenul de casa; furnica; viespea; 
molia covoarelor/hainelor; capusa

Operatiunea de dezinsectie se poate efectua atat in spatiile interioare (depozite, magazine agroalimentare, case particulare, centre comerciale, blocuri de locuinte, institutii publice, hoteluri, institutii de invatamant, birouri, etc) cat si spatii exterioare (parcuri, gradini, curti, alei, strazi, spatii verzi, etc).

Din punct de vedere practic, dezinsectia este de 2 feluri:

preventiva (profilactica) care are scopul de a impiedica inmultirea si raspandirea daunatorilor, prin creearea de conditii nefavorabile dezvoltarii acestora. Ea trebuie sa aiba caracter permanent (repetarea tratamentului de preferinta la 3 luni);
curativa (terapeutica sau de combatere) care urmareste distrugerea si indepartarea insectelor din spatiul unde se actioneaza. Aceasta se realizeaza la intervale repetate de 10-14 zile pentru distrugerea focarelor, ulterior fiind urmata de dezinsectia profilactica.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722704098; 0723174368
Aleea Cricovul Dulce, Nr. 1, Bl. N16, Sector 4
Distribuie