Ratis Prodserv - Servicii DDD

Servicii dezinfectie

CE ESTE DEZINFECTIA?

Dezinfectia este un proces de decontaminare prin care se urmareste distrugerea si eliminarea microorganismelor patogene (microbi) in scopul prevenirii si combaterii bolilor infectioase si transmisibile.

Dezinfectia poate fi:

profilactica (preventiva) si care are ca scop prevenirea bolilor transmisibile ce influenteaza negativ starea de sanatate a oamenilor si animalelor si se realizeaza in cazul in care nu a fost depistata sursa agentilor patogeni;
terapeutica (de atac) ce are ca scop combaterea unor boli infectioase sau parazitare, din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la lichidarea intregului focar.
Metodele folosite pentru efectuarea operatiunii de dezinfectie sunt:

 
prin pulverizare cu ajutorul pompelor de joasa presiune;
 
prin pulverizare (ceata) cu ajutorul pompelor de mare presiune- atomizoare;
 
prin nebulizare (ceata rece) cu ajutorul nebulizatoarelor, ULV, etc.
Toate produsele utilizate de compania RATIS PRODSERV  sunt avizate de Ministerul Sanatatii, au un spectru larg de actiune asupra agentilor patogeni, avand actiune bactericida, virucida, fungicida, sporicida.  

Operatiunile de dezinfectie sunt efectuate cu personal calificat, instruit si atestat profesional in acest sens, avand o experienta vasta in acest domeniu.

Pentru efectuarea acestor operatiuni compania RATIS PRODSERV detine toate autorizatiile si certificarile necesare conform reglementarilor legale in vigoare.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722704098; 0723174368
Aleea Cricovul Dulce, Nr. 1, Bl. N16, Sector 4
Distribuie