Regatul Animalelor-cabinet veterinar-Bucuresti

Cosmetica, frizerie animale

Un animal curat este un animal sanatos si fericit, iar prietenul nostru merită sa fie rasfaţat.

Vă aşteptăm la salonul nostru de cosmetica, unde le oferim amicilor nostri patrupezi servicii de top, de la tuns, spalat, coafat, periat, taiat unghii, curatat urechi, tratamente blanita si multe altele, folosind accesorii potrivite fiecarui tip de blana.

Tunsul devine o necesitate atunci cand starea blanitei este precara. O blanita incalcita va deveni o adevarata problema deoarece aceasta mentine caldura si umiditatea cauzand iritatii, roseata pielii si va emana un miros neplacut. Este recomandat ca blana animalului dumneavostra sa fie tunsa pe tot parcursul anului. Majoritatea cainilor au nevoie de o tunsoare la fiecare 5-10 saptamani. Prin tunsoare se elima totodata si corpurile straine cum ar fi scaietii, betisoare, spicurile etc

Pisica are nevoie de o periere intensa cel putin o data pe saptamana in functie de lungimea si desimea blanitei. Prin periere blana pisicutei se aeriseste indepartandu-se parul mort si nodurile ce se formeaza. La aceasta monopera se poate adauga si produse profesionale de styling iar parul capata luciu si rezistenta.

Serviciile ce sunt necesare la prima intalnire cu cosmeticianul: 

Spălat

Tăiat gheruțe

Curățat urechi

Eventuale mici retușuri cu foarfeca

Înainte și după operațiuni micuțul este lăsat să se plimbe liber prin salon câte 10 - 15 minute În timpul operațiunilor masina de tuns va fi lăsată pornită pentru scurte intervale de timp în apropierea micutului, fără însă a fi tuns cu aceasta, pentru a se obișnui cu zgomotul La 2 - 4 săptâmani după această primă vizită se va reveni pentru un pachet complet, care include tuns și alte servicii standard în funcție de vârstă. Puiuții pot face prima vizită la salon, oricând dupa finalizarea vaccinurilor obligatorii (pe care le puteti face chiar şi în cabinetul nostru veterinar).

Galerie foto
  • ...