Bijuterii La Rosa Bucuresti: Reparatii, modificari, gravari

Gravura gratuita Verighete La Rosa

In momentul achizitionarii verighetelor, majoritatea cuplurilor doresc sa isi graveze in interiorul acestora numele lor, data nuntii sau o mica declaratie de dragoste pentru persoana iubita. In acest sens, un serviciu important pe care La Rosa il ofera clientilor sai este gravura gratuita.

 

Acest serviciu ar trebui specificat de catre miri in momentul in care cei doi dau comanda pentru verighete, deoarece gravura se realizeaza in atelier cu ajutorul laserului si a altor utilaje speciale.

 

Pentru un rezultat cat mai bun, gravura trebuie facuta pe verighete care nu contin decupaje, deoarece perforatiile ingreuneaza procesul de scriere, iar cuvintele nu pot avea continuitate. De asemenea, in cazul unei verighete alcatuite exclusiv din pietre care au spatiu gol in spatele lor o astfel de gravura este practic imposibila.

Astfel, inainte de a adauga produsele in cosul de cumparaturi, poate fi accesata optiunea de gravura gratuita personalizata, in care se mentioneaza atat textul dorit, cat si una dintre cele trei variante de font. Gravura poate fi realizata cu litere de tipar usor in relief sau cu litere de mana, acestea din urma fiind preferate de catre viitorii soti

Galerie foto
  • ...