Bijuterii La Rosa Bucuresti: Reparatii, modificari, gravari

Verighetele perfecte cer masuratori precise

Verighetele pe care si le aleg cuplurile in preajma nuntii nu trebuie sa intruneasca numai calitati estetice si practice, ci trebuie sa se si potriveasca perfect pe degetele acestora. Tocmai de aceea, dupa ce mirii au cazut de comun acord asupra unui model din colectiile La Rosa, urmeaza o alta etapa importanta, si anume luarea masurilor corecte

 

Masurarea corecta pentru determinarea marimii verighetelor se face cu ajutorul unor inele numerotate, fiecare dintre ele corespunzand unui anumit diametru (8, 10, 11, 12, 13).

Pentru a determina marimea corecta a verighetei cel mai bine este ca masuratorile sa fie facute in conditii normale de temperatura si in momente diferite ale zilei (dimineatala pranz si searamedia dintre cele trei urmand sa fie masura finala.

Pentru un rezultat optim, inelul de proba trebuie sa opuna o oarecare rezistenta in zona falangelui (osul ce permite indoirea degetelor), inainte de a trece mai departe, astfel incat sa nu cada mai tarziu de pe deget.

Un alt aspect important in precizia masuratorilor il reprezinta latimea verighetei alese, deoarece in functie de aceasta masurile se iau altfel.Cum inelele de proba sunt inguste, iar latimea acopera o suprafata mai mare din deget, va trebui ca la modelele late de verighete (peste 8mm latime) sa fie adaugate o masura si jumatate in plus.

Pentru ca ne dorim sa alegeti marimea perfecta a verighetelor si inelelor dvs., consultantii de vanzari La Rosa va stau la dispozitie telefonic pentru a va explica cum sa va masurati corect. La Rosa va ofera spre cumparare dispozitivul de masurare pentru determinarea marimii verighetelor si a inelelor.

Pretul acestui dispozitiv (Masuratoare Precisa) este de 25 lei, iar la cumpararea lui beneficiati de un voucher discount de 50 lei la prima achizitie din magazinul online La Rosa.

Galerie foto
  • ...