Ambient Clima - Reparatii Frigidere Bucuresti

Reparatii Frigidere Ariston

Frigiderele Ariston , sunt fabricate in Italia sau Turcia si sunt printre cele mai reusite modele de frigidere de pe piata noastra.Dintre frigiderele Ariston, varful de gama il reprezinta modelele Ariston Hotpoint.

Durata medie de viata a acestor frigidere , (PANA LA PRIMA REPARATIE) , este de 7-8 ani. Majoritateafrigiderelor Ariston au in componenta o placa electronica, ce sufera de-a lungul timpului defectiuni datorate in special tensiunii de alimentare de la retea. Aceasta placa electronica se poate inlocui cu una noua ( 450-500 Ron ) sau se poate repara ( 100-180 Ron). Reparatia placii electronice se efectueaza pe loc.

Pentru frigiderelecombinele frigorifice marca ARISTON venim in sprijinul dvs. cu urmatoarele servicii :

-Reparatii sa inlocuire placi electronice-Inlocuire senzori temperatura-Inlocuire ventilatoare (pentru combinele No-Frost)-Inlocuire rezistente degivrare                                                                                                                                                                              afisaj Ariston-Inlocuire Compresoare-Remediere pierderi freon-Incarcari cu freon : R 134a sau R600a .-Inlocuire conducta racire de la frigider (pentru combinele cu dezghetare automata )

Pentru reparatia frigiderelor si combinelor frigorifice Ariston,se folosesc numai piese originale. Garantia pentru orice piessa inlocuita este de 12 luni.

Galerie foto
  • ...