Ambient Clima - Reparatii Frigidere Bucuresti

Reparatii frigidere Indesit

Frigiderele si combinele frigorifice Indesit sunt o gama de frigidere foarte raspandita pe piata noastra, datorita pretului relativ mic si tehnolgiei pe care o inglobeaza. Predomina in general combinele- cu dezghetare automata sau cele No-Frost . Caracteristica principala a combinelor indesit este ca temperatura in interiorul lor este verificata electronic,prin intermediul unor senzori,  iar acest lucru face ca pe toata perioada de exploatare sa realizeze exact temperatura ceruta.

Durata medie de viata a acestor frigidere (PANA LA PRIMA REPARATIE) , este de 5-6 ani.  Cele mai multe defectiuni aparute la frigiderele sau combinele frigorifice Indesit sunt de natura electronica : defectiuni ale placilor electronice, senzorilor, rezistentelor de degivrare.-Inca o problema larg raspandita la aceasta marca sunt pierderile de agent frigorific (freon), caz in care compresorul frigiderului functioneaza, dar in interiorul frigiderului nu se simte nici o racire iar ledurile de culoare portocalie din panoul frigiderului vor clipi. (valabil doar pentru combine frigorifice cu panou cu leduri).

Orice reparatie pentru frigiderele si combinele frigorifice Indesit se executa numai cu piese noi, originale pentru care garantia este de 12 luni.

-Reparatii placi electronice-Inlocuire senzori temperatura-Inlocuire ventilator (pentru combinele No-Frost)-Inlocuire Compresoare-Inlocuire termostate-Incarcari cu freon : R 134a sau R600a .-Inlocuire conducta racire de la frigider (pentru combinele cu dezghetare automata )

Pentru orice intrebare sau nelamurire legata de functionarea frigiderului nu ezitati sa ne contactati !

Galerie foto
  • ...