Rocket Kids - Gradinita si Cresa germana Bucuresti

Despre noi

Gradinita “Rocket Kids” este o institutie de învatamânt particular, fondata de Asociatia Casa Mircea Andrei, care functioneaza conform principiilor invatamantului traditional pentru educatie timpurie. Aceasta a fost dezvoltata ca un proiect pentru a sprijini acei parinti care pun un accent deosebit pe educatia de calitate, pe sanatatea emotionala a copiilor lor, dar si care cauta o alimentatie sanatoasa si echilibrata, spatiu de joaca in aer liber generos.

Punem un accent deosebit pe comunicarea cu parintii si pe sentimentul de apartenenta la o mare familie in care cu totii au un scop comun - binele si sanatatea copiilor. Ne asumam sa asiguram copiilor bucuria copilariei si achizitiile sanatoase ale primilor 6 ani de viata care sunt cheia viitorilor adulti fericiti, totul intr-un mediu extrem de ofertant.

?

Primim copii incepand cu varsta de 12 luni oferind un ambient dedicat acestei categorii de varsta, autentic, care acorda o grija si atentie deosebita echilibrului emotional si sanatatii fizice, psihice si a dezvoltarii.

 

Limba germana

In cadrul Rocket Kids folosim metoda traditionala de educatie si, in sistem bilingv romana - germana, in cadrul orelor zilnice acordate studiului limbii germane cand ne axam pe acumularea unui bagaj de cuvinte corelativ nivelui  "starter" al acestei limbi.

Materielele didactice pentru invatarea limbii germane sunt achizitionate de la editurile Eli, Huber, Klett, Institutul Goethe.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0764167346; 0763667155
Sos. Bucuresti - Targoviste, Nr. 22E, Sector 1, Bucuresti
Distribuie