Rocket Kids - Gradinita si Cresa germana Bucuresti

Baza materiala

Cladirea gradinitei, special proiectata pentru a asigura cele mai bune conditii de desfasurare a procesului didactic, este prevazuta cu intrari separate pentru fiecare sala de grupa. Salile de grupa au asigurata lumina naturala si ventilatie optima. Fiecare sala de grupa face parte dintr-un ansamblu, fiind prevazuta cu vestiar si cu grup sanitar propriu, adaptat vârstei copiilor prescolari. De asemenea, fiecare grupa beneficiaza de curtea proprie în suprafata de 300 mp, închisa, care constituie atât un loc de joaca pentru copii, cât si un loc în care copiii pot studia direct plantele, insectele si alte vietuitoare, învata despre îngrijirea plantelor, desfasura diferite activitati de gradinarit si amenaja mediul ambiental adecvat vârstei.

?

Gradinita poseda cabinet medical, utilat si dotat cu medicamente si materiale medicale de prima necesitate conform normativelor legale în vigoare. Monitorizarea starii de sanatate a copiilor si monitorizarea securizarii din punct de vedere patologic a mediului din gradinita sunt asigurate de catre medicul gradinitei si pe baza Registrului starii de sanatate.

Pentru cei interesati, profesorul nostru logoped il poate ajuta pe cel mic sa isi dezvolte vorbirea in cadrul Atelierului de dezvoltarea vorbirii.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0764167346; 0763667155
Sos. Bucuresti - Targoviste, Nr. 22E, Sector 1, Bucuresti
Distribuie