Perfoconstruct Expert- Lucrari de carotare, perforare si taiere beton, Bucuresti

Taiere pardoseli pentru canalizare

Executam cu profesionalism si seriozitate taiere pardoseli pentru canalizare, canale de cabluri si rosturi de dilatare oferind cel mai bun raport cost pe metru de taiere. Pentru a primi un pret concret in functie de lucrarea pe care doriti sa o executam ne puteti contacta la numarul de telefon 0733.22.93.92 sau ne puteti trimite comanda prin email la oricare dintre adresele perfoconstruct@yahoo.com / office@perforari.ro.

Placa de beton este taiata folosind cea mai noua si performanata tehnologie diamantata pentru canalizare, gol pentru scara, canale de cabluri, gol pentru lift, rosturi de dilatare, refacere izolatie termica sau refacere hidroizolatie.

In urma lucrarii de taiere a pardoselii rezulta bucati de beton care pot fi evacuate de catre specialistii nostri cu utilaje performante aflate in dotare.Prin cea mai avansata tehnica diamantata, lucrarea de taiere pardoseli pentru canalizare, canale de cabluri si rosturi de dilatare se executa fara zgomot si fara vibratii sau vreo urma de murdarie.

Galerie foto
  • ...