Perfoconstruct Expert- Lucrari de carotare, perforare si taiere beton, Bucuresti

Taiere structuri beton

Executam rapid si cu cea mai noua tehnologie diamantata lucrarea dumneavoastra de taiere structuri beton in grinzi si stalpi de beton armat la un pret accesibil.

Executia taierilor se face pe latimea grinzii si pentru a permite evacuarea mai usoara se sectioneaza in mai multe bucati.

Fara a produce nici un pic de murdarie, praf sau alte tipuri de reziduri, echipamentele performante cu care suntem dotati si tehnica diamantata avansata pe care o utilizam in taieri nu produce vibratii, iar zgomotul este foarte mic, cu mult mai silentios decat cel produs de utilajele traditionale.

Taierea cu tehnica diamantata ofera o solutie eficienta pentru structurile de beton in grinzi si stalpi prin rapiditatea cu care se executa, controlul dimensional al structurilor taiate, precizia de taiere si mai ales costurile foarte reduse. In acest sens, pentru a beneficia de preturile noastre foarte mici asteptam comanda dumneavoastra prin telefon la numarul 0733.22.93.92 sau prin cerere oferta la adresele: perfoconstruct@yahoo.com / office@perforari.ro.

Profitati de oferta noastra si comanda dumneavoastra va fi executata in cel mai scurt timp.

Galerie foto
  • ...