Sarida Kids Club - After-school, Before School Bucuresti

Despre Sarida Kids Club

SARIDA este locul unde copilaria inca are loc. Este curtea cu tei, vita de vie, gutui, meri, corcodusi si flori. Sarida este o sala mare si luminoasa, Sarida este salina, Sarida este sala de sport, Sarida este atelier de creatie, Sarida este sala de calculatoare, Sarida este sala de proiectii video, Sarida este educatie prin joc si joaca.

Sarida este educatoarea de la Clubul Prescolarilor in bratele careia alearga dimineata cei mici  si care modeleaza sau coloreaza impreuna cu ei personaje fantastice ale povestilor. Tot ea ii mangaie pe cap si pana cand adorm, la pranz.

Sarida este invatatoarea de la After School, cea care, cu rabdare, iti explica temele si te indruma cu blandete catre cunoastere, autocunoastere si socializare in micul grup al clasei tale.

Sarida este instructorul ce te ghideaza catre arte plastice (desen, pictura, dactilopictura, quilling, art-craft), activitati sportive (dans, balet, aikido), limbi straine (engleza, germana) si orice alte activitate creata pe loc sau planificata, menita a dezvolta cunoasterea,  imaginatia, dar si stima de sine a copilului.

Sarida este asistenta medicala permanenta, ce are o crema magica pentru cea mai mica julitura. Ea te proteajeaza, dar te si invata multe despre igiena personala si despre educatie sanitara.

Sarida este soferul te duce mereu in parc, la piata, la muzee, la spectacole si oriunde te poti bucura de natura sau unde ai ceva de invatat, in mod interactiv.

Sarida este bucatareasa ce iti scrie mesaje inspirationale pe coaja de banana, ce iti pregateste  un ceai cu miere si lamaie, grozav de aromat si care te serveste cu zambetul pe buze, chiar daca afara ploua sau ninge.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0726528844; 0760132301
Str. Crisul Alb, Nr. 9-13, Sector 4, Bucuresti
Distribuie