Sarida Kids Club - After-school, Before School Bucuresti

After school

Modelul unic de organizare a programului after school SARIDA a demonstrat  dezvoltarea increderii in sine si a motivatiei interioare a copiilor si raspunsul prompt la curiozitatea lor nativa. Aceasta aduce contributii semnificative la activitatea lor per ansamblu – la scoala, acasa, in comunitate.
Parintii constata rapid aceasta evolutie in dezvoltarea acestora si sunt bucurosi ca au gasit un loc unde sa isi lase copilul, avand  incredere deplina in bunastarea acestuia.

Zi de zi, copiilor le este oferita o masa calda nutritiva, gandita, dezvoltata si aprobata de nutritionist, sunt indrumati si asistati la rezolvarea temelor primite, sunt incurajati sa lege prietenii, sa fie empatici si activi social.
Copiii se simt iubiti, apreciati si valorizati: prin activitati initiate de profesorii din after school, copiilor li se ofera constant ocazia  de a se exprima, de a lucra in grup, de a vorbi, de a povesti, de a veni cu idei si de a-si pune in practica imaginatia.

Copiii nostri au oportunitatea de a participa la o arie larga de activitati extrascolare, organizate in 4 domenii principale: Sarida Art AcademySarida SportsSarida LanguageSarida Academics. Spatiul mare de care dispunem permite ca aceste activitati sa se desfasoare in aceeasi locatie, nefiind necesar ca parintii sa piarda timp pentru a-i duce in diverse alte locuri.

Grupele noastre au numar mic de copii, pentru a putea explora si dezvolta cat mai bine potentialul fiecaruia dintre ei si sunt organizate pe un singur an de studiu.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0726528844; 0760132301
Str. Crisul Alb, Nr. 9-13, Sector 4, Bucuresti
Distribuie