Sarmis Columna - formare profesionala Servant Pompier si Cadru Tehnic PSI Bucuresti

Avizare si autorizare ISU

Desi procesul de obtinere este anevoios si implica participarea mai multor factori, în ultimii 13 ani am obtinut pentru clientii nostri peste 450 de astfel de avize si autorizatii  de securitate la incendiu ISU.

I. Sarmis Columna întocmeste documente pentru obtinerea avizului si / sau autorizatiei de securitate la incendiu conform OMAI 129/2016 pentru categoriile de constructii mentionate în H.G. 571/2016

Scenariu de securitate la incendiu
acesta cuprinde informatii generale dar si de detaliu cu privire la constructie, instalatiile care deservesc constructia, destinatia cladirii si cum influenteaza acest lucru securitatea la incendiu, amplasamentul acesteia, riscurile existente, etc.
documentul estimeaza conditiile tehnice asigurate conform reglementarilor tehnice în vigoare si actiunile ce trebuie întreprinse în caz de incendiu pentru îndeplinirea cerintei esentiale securitatea la incendiu.
Referatul verificatorului de proiect pentru îndeplinirea cerintei „C” de securitate la incendiu, dupa verificarea documentatiilor tehnice, pentru actualizarea conformarii la incendiu si stampilarea acestora
Document întocmit de catre verificatorul de proiect în care sunt consemnate date de identificare si caracteristicile constructiei, împreuna cu constatarile si observatiile verificatorului rezultate în urma controlului efectuat asupra documentatiei de proiectare prezentate de catre investitor;
Atesta corectitudinea solutiei adoptate si a rezultatelor consemnate în documentatia de proiectare ca urmare a determinarilor si evaluarilor proiectantului în procesul de proiectare.
Depunere/ridicare dosar de/la ISU
II: Prin arhitectii autorizati cu care colaboram, Sarmis Columna ofera si Servicii de proiectare – arhitectura (întocmire memoriu + relevee arhitectura si întocmire situatie propusa arhitectura).

III. In situatia în care lucrarea o impune societatea noastra va pune la dispozitie si servicii de relevare sau proiectare instalatii cu rol de protectie împotriva incendiilor :

Iluminat de siguranta
Hidranti interiori
Hidranti exteriori
Sprinklere
Detectie/Alarmare incendiu

Galerie foto
  • ...