Schmidt-Essen

Hepato Support

Supliment nutriţional şi botanic pentru refacerea structurii şi normalizarea funcţiilor ficatului, protector împotriva intoxicaţiilor hepatice, cu potenţarea capacităţii detoxifiante a ficatului, antioxidant şi regenerator al celulei hepatice, având şi rol in menţinerea echilibrului homeostatic, la câini şi pisici.

Compoziţie: extract de armurariu (Silybum marianum) cu un conţinut de 80% silimarină flavonoidă activă, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, pantotenat de calciu, inozitol, colină, DL-metionină, vitamina B12 şi acid alfa-lipoic.

 Indicaţii:

• Intoxicaţii hepatice cu fenobarbital, corticosteroizi,   chimioterapice şi antibiotice, insecticide, raticide etc.

• Afecţiuni hepatice acute – hepatite, colangio-hepatite, colecistite.

• Afecţiuni hepatice cronice – lipidoză hepatică, ciroză hepatică, neoplasm hepatic, hiperadrenocorticism

• Pentru susţinerea organismului în cadrul aplicării produselor anti-parazitare externe, în cazul inghiţirii accidentale a acestora, mai ales dacă se cunoaşte că animalul manifestă o oarecare sensibilitate. 

Dozaje:

CÂINI – O capsulă, de două ori pe zi, pentru 10 - 20 kg/greutate corporală.  

 PISICI – O capsulă, o dată pe zi. 

Produsul este formulat şi în stare lichidă, sub denumirea de Liquid Hepato, pentru pacienţii cu “probleme” la administrarea capsulelor.

Dozaj: 2 ml, de două ori pe zi, pentru 10 - 20 kg greutate/corporală. Dozele se pot mări de 2 - 3 ori, în cazurile grave, fără riscde intoxicaţie, dar cu eficienţă vizibil crescută.

Flacon cu 90 sau 180 capsule

Galerie foto
  • ...
  • ...