Schmidt-Essen

NutriCalm for Cats / Dogs

Supliment nutriţional şi botanic pentru producerea de serotonină şi reducerea comportamentului anxios (teamă, nelinişte, panică), având totodată proprietăţi mio-relaxante, sedative, analgezice şi anti-convulsive la câini şi pisici.\

Nu este somnifer !

Compoziţie: L-triptofan, extract din rădăcină de valeriană (Valeriana officinalis), extract de Ashwaganda (Withania somnifera), extract de cătuşnică (Nepeta cataria), L-theanina (extract din Camilla sinensis), aspartat de calciu, aspartat de magneziu.

Indicaţii:

• Tulburări de comportament: nervozitate, hiperactivitate, fobie.

• Teamă excesivă, cu dermatită psihogenă şi diaree psihogenă.

• Situaţii de anxietate: călătorii cu automobilul sau avionul, sezon de petarde, tunete, vizite la cabinetul    veterinar sau la cosmetică etc.

• Ca mio-relaxant, în hernii de disc intervertebral, leziuni ale traiectelor nervilor sau traumatisme diverse, ori    atunci când se impune  o imobilizare relativă a animalului (după fracturi imobilizate gipsat, consecutiv    intervenţiilor chirurgicale etc).

Dozaje:

CÂINI – O capsulă de Nutricalm for dogs pentru 10-20 kg greutate corporală, zilnic.

PISICI – O capsulă de Nutricalm for cats, zilnic. Dozele ridicate (de 2-3 ori doza de întreţinere) produc efecte sedative mult mai rapid, fără efecte adverse.Dozele mai reduse (decât doza de întreţinere) pot fi utilizate în tratamentele pe termen lung, de combatere a comportamentului anxios.

Produsul este formulat şi în stare lichidă, sub denumirea Liquid  NutriCalm, pentru pacienţii (câini de talie mică şi pisici) cu “probleme” la administrarea capsulelor – având efect de relaxare psihică, fără a fi sedativ, cu reducerea excitabilităţii la stress şi a anxietăţii. Totodată combate stările de fobie şi insomniile. 

 Dozaj: 1-2 ml de două-trei ori pe zi, pentru probleme comportamentale sau anxietate.

 

Flacon cu 50 capsule

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...