Dreamland - gradinita Voluntari

Gradinita

Gradinita DREAMLAND ofera copiilor care-i trec pragul un mediu in care siguranta, bunastarea si dezvoltarea lor armonioasa sunt primordiale.
Intr-o atmosfera calda si relaxata, dar dinamica si stimulativa, bazata pe intelegere si respect reciproc, copiii sunt expusi unor experiente de invatare care stimuleaza curiozitatea si creativitatea. Aceste experiente sunt astfel concepute incat sa permita fiecarui copil sa isi descopere identitatea proprie, sa-si dezvolte o imagine de sine pozitiva si sa devina independent si responsabil.
Gradinita DREAMLAND pretuieste parteneriatul parintilor cu profesorii-educatori si incurajeaza participarea activa a celor dintai la activitati din care copiii sa invete despre diversitate si provocarile vietii.
Credem în creativitate si o stimulam prin toate ariile de dezvoltare. La DREAMLAND, grija, afectiunea si încrederea încurajeaza toti copiii sa-si asume riscuri si sa experimenteze. În fiecare saptamâna, schimbam tema si resursele educationale, iar clasa capata dimensiuni de poveste.

 

În planificarea activitatilor si îndrumarea copiilor ne concentram pe diferitele moduri în care acestia învata.
Prin caracteristicile unei învatari eficiente pe care le urmarim sustinem copilul în a ramâne motivat si eficient în învatarea proprie:
– Joc si explorare – motivam copiii sa investigheze si sa experimenteze mediul din jurul lor si sa încerce ‘o data’.
– Învatare activa – încurajam copiii sa se concentreze si sa continue sa încerce chiar daca întampina dificultati si sa se bucure de realizari
– Gândire critica si creativa – oferim ocazia copiilor sa dezvolte si sa împartaseasca ideile proprii, sa realizeze conexiuni între idei si sa dezvolte strategii pentru a îmbogati propria învatare.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0787522122
Bd. Pipera, nr. 82, Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie