Petre Ispirescu - Scoala Gimnaziala Nr. 171 - Bucuresti

Despre noi

Scoala Gimnaziala „Petre Ispirescu” ofera educatie de înalta calitate pentru toti elevii, indiferent de mediul social din care provin, sex, rasa, convingeri, religie sau etnie, promovând toleranta si acceptarea. Scoala este angajata responsabil în asigurarea nevoilor educationale în învatamântul primar si gimnazial si redimensionarea acestuia în vederea învatarii centrata pe elev, într-un permanent dialog si parteneriat cu toti factorii educationali si nu numai.

Scopul scolii este de a furniza servicii educationale de calitate pentru a permite extinderea frontierelor cunoasterii si a servi în viitor necesitatile educationale si tehnice ale societatii. Suntem siguri ca resursele umane si didactico-materiale prezente si viitoare asigura calitate înalta procesului educational. Scoala noastra se angajeaza sa asigure tuturor tinerilor o pregatire generala compatibila cu valorile europene si crearea unui climat care sa încurajeze elevii sa-si dezvolte capacitatile si potentialul.

Scoala Gimnaziala „Petre Ispirescu” este un centru de resurse si servicii educationale oferite comunitatii în conditiile deschiderii spre spatiul integrator european din care România face parte si în care evolueaza acum elevii nostri. Tinând seama de resursele umane si materiale existente, scoala noastra a cautat sa satisfaca nevoia fiecarui elev de a fi competent, creativ, capabil sa ia decizii si sa se adapteze societatii în continua schimbare.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212241163
Str. Vasile Gherghel, Nr. 2, Sector 1, Bucuresti
Distribuie