Petre Ispirescu - Scoala Gimnaziala Nr. 171 - Bucuresti

Baza materiala

Scoala noastra dispune de o baza materiala excelenta: sali de curs (14 spatii), laboratoare (fizica / chimie, biologie, informatica),biblioteca cu spatiu pentru studiu, cabinet medical, cabinet de orientare si consiliere psihopedagogica, sala de sport, teren de sport, spatiu de recreere (curtea scolii). În procesul didactic profesorii utilizeaza curriculum national si programele cursurilor optionale aprobate de catre consiliul de administratie si avizate de catre inspectorii de specialitate. În vederea asigurarii serviciilor educationale cadrele didactice utilizeaza mijloace didactice precum: auxiliare curriculare (dictionare, culegeri, atrase, caiete de lucru etc.), machete / planse / harti / mulaje / instrumentar de laborator, software educational si platforme online, table smart, PC-uri, videoproiectoare, multifunctionale.

În vederea asigurarii unui proces didactic coerent, eficient, fara perturbari majore au fost desemnate si functioneaza structuri responsabile cu procesul didactic (comisiile metodice, comisiile pe probleme) si serviciile/departamentele administrative: secretariat, administratie si contabilitate. Toate departamentele scolii sunt coordonate, monitorizare si evaluate de catre director si consiliul de administratie.

Avem convingerea ca formarea continua a cadrelor didactice trebuie asigurata de MEN prin programe speciale care sa favorizeze implementarea masurilor de reforma, dificile si mereu în schimbare. Scoala îsi propune sa valorifice în mod pozitiv traditiile si cultura specifice zonei geografice si adaptarea continua a acestora la nevoile educationale prezente si viitoare din perspectiva integrarii europene.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212241163
Str. Vasile Gherghel, Nr. 2, Sector 1, Bucuresti
Distribuie