Marcus Electronics Bucuresti - Reparatii aparate foto, video

Reparatii rame foto digitale

Marcus Electronics este o firma in continua dezvoltare si extindere. Lucram de ani buni in domeniu si ne specializam continuu pe noile tehnologii aparute. De aceea, firma noastra de reparatii electronice presteaza si servicii de reparatii rame foto, tinand – astfel – pasul cu progresul tehnologic din care facem parte cu totii. Ce este de facut inainte de a veni cu rama foto la reparat? Ce fel de disfunctionalitati pot aparea in bunul mers al lucrurilor? Vom incerca sa oferim cateva detalii referitoare la aceste aspecte.

Inainte de orice, inainte de a updata soft-ul ramei foto, inainte de a veni cu rama foto la reparat, trebuie sa salvati datele din dispozitiv, respectiv fotografiile, pe un alt mijloc de stocare. In functie de modelul ramei foto, aceasta poate fi conectata direct la PC, prin cablu USB, sau poate sa redea imaginile de pe un stick USB sau de pe un card de memorie. In cazul in care folosim stick-uri sau carduri de memorie, e cel mai bine sa le inalturam atunci cand dorim sa lasam dispozitivul intr-un atelier de reparatii rame foto. Daca rama se conecteaza direct la PC, e bine sa salvam datele, sa facem un back up in computer, pentru a nu pierde fotografiile.

Ce fel de probleme pot aparea la ramele foto? Display-ul poate clipi, adica se stinge si se aprinde haotic, fara sa avem vreun control, si fara ca acest disconfort sa dispara prin simpla stingere si aprindere a ramei foto. Rama foto care citeste fotografiile de pe stick de memorie, nu recunoaste anumite tipuri de stick, acesta este un alt tip de problema care poate sa apara. Sau pot aparea dungi verticale sau orizontale pe display, in timp ce se deruleaza pozele. Un alt tip de problema este intarzierea pornirii.

Pentru toate aceste probleme posibile, si pentru orice alte probleme care pot aparea, va invitam sa ne treceti pragul pentru reparatii rame foto. Suntem un service autorizat, cu experienta vasta in domeniu. 

Garantie: 6-12 luni.

Galerie foto
  • ...