Marcus Electronics Bucuresti - Reparatii aparate foto, video

Reparatii videoproiectoare

Orice probleme ai putea avea cu videoproiectorul, nu ezita sa ne contactezi. Noi te putem ajuta sa il repari, cu profesionalism si in cel mai scurt timp posibil. Costurile pentru reparatii videoproiectoare sunt foarte convenabile, iar garantia pe care o oferim pentru reparatiile prestate este intre 6 si 12 luni, in functie de piesele pe care le folosim.

Fara a tine cont de producator, toate tipurile de videoproiectoare DLP au lampile din dotare fabricate de Texas Instruments.  La fel ca orice alt aparat electronic, si videoproiectoarele necesita curatare periodica si mentenanta permanenta. De aceea, nu recomandam sa interveniti cu schimbari sau inlocuiri acasa sau de catre persoane neautorizate. O simpla atingere a lampii duce la distrugerea totala a acesteia.

Ce se poate defecta in cazul unui videoproiector? Lampa – care nu se poate rezolva altfel, decat prin inlocuirea acesteia. PCB-ul se poate supraincalzi si se poate deteriora, sau variatiile de tensiune din sistem ii pot afecta buna functionare – fiind portabile, videoproiectoarele nu se pot folosi cu UPS. Sau se poate arde sursa, pot aparea socuri mecanice sau se poate defecta sistemul de lentile. 

Garantie: 6-12 luni.Videoproiectoarele pot fi aduse in atelierul nostru din Bucuresti sau expediate prin curier rapid.IMPORTANT!Daca ai probleme videoproiectorul sau retroproiectorul, nu ezita sa ne contactezi.Chiar te putem ajuta sa le rezolvi rapid, cu profesionalism.

Galerie foto
  • ...