Altec PC - Reparatii computere si televizoare Bucuresti

Reparatii Calculatoare Bucuresti

 Probleme cu Calculatorul ?   Garantie – 6 luni dupa reparatie! 

 - Reparatii hardware, diagnosticare memorii, hdd si placa de baza.Venim cu o oferta generoasa si va oferim cele mai mici preturi pentru

depanarea calculatorului dumneavoastra. Oferim servicii it, diagnosticare gratuitasi reparatii hardware.Testam fiecare componenta in partea si rozolvam totce se poate rezolva, oferim de asemenea componente pentru pc-ul tauin caz ca trebuiesc inlocuite.  - Probleme cu windows-ul ? Daca ai probleme cu windows-ul sau nu mai scapi de virusii din calculatornoi venim cu solutia si vi-l rezolvam in cel mai scurt timp posibil. In laboratorul nostruputem instala orice windows la cererea clientului cu softul dumneavoastra.

- Protectie antivirus si devirusare.Daca aveti calculatorul infectat de virusi sau pur si simplu simtiti ca se miscafoarte greu din cauza unor programe instalate necorespunzator, atunci trebuiesa lasati calculatorul pe mainile noastre si noi il vom face ca nou.  - Recuperarea datelor de pe HDDCalculatorul nu mai porneste sau placa de baza este stricata si doriti recuperareadatelor de pe HDD fara nici un risc, atunci ne-ati gasit chiar la momentul potrivitpentru ca oferim aceste servicii la cele mai mici preturi de pe piata.

    Toate aceste probleme se pot rezolva in laboratorul nostru.                                     

Galerie foto
  • ...