Altec PC - Reparatii computere si televizoare Bucuresti

Depanare laptopuri Bucuresti

Probleme cu Laptopul ?  Garantie – 6 luni dupa reparatie! 

 - Reparatii hardware, suport tehnic, diagnosticare si reparare laptopuriLaptopul nu mai functioneaza cum trebuie, nu mai are imagine sau pur si simplunu mai porneste, atunci trebuie sa-l aduci in service-ul nostru si noi ti-l vom reparaindiferent de problema lui. Diagnosticarea este gratuita si in functie de problemalaptopului noi va comunicam pretul pe loc.

 

- Probleme software ?

Erori care iti apar in timpul functionarii, ecran albastru sau alte mesaje care tederanjeaza si nu le poti remedia. Noi venim cu solutia si va oferimdiagnosticare gratuita si reparatii la cele mai mici preturi de pe piatain functie de problema..

 

- Protectie antivirus si devirusare.

Ai calculatorul infectat de virusi sau vrei sa te asiguri ca esti protejat completimpotriva virusilor? Firma noastra te poate ajuta si iti poate rezolva toate problemele.Virusii nu sunt nemuritori asa ca noi ii distrugem fara sa riscam informatiilecare le aveti pe HDD.

 

 - Partitionarea HDD-ului facuta incorect ?

Daca partitionare hdd-ului este facuta incorect sau aveti decat o singura partitie(cea ce nu este normal) noi va putem crea si alte partitii in functie de necesitateadumneavoastra si de dimensiune hdd-ului.

 

    Toate aceste probleme se pot rezolva in laboratorul nostru.                            

Galerie foto
  • ...