Erk Secure Protect - Serviciu extern de securitatea muncii, situatii de urgenta

SERVICII ABONAMENT SU (PSI)

Dosarul de situatii de urgenta reprezinta o colectie esentiala de acte de autoritate, documente si evidente specifice, obligatorie pentru fiecare societate, întocmita în conformitate cu legislatia din domeniul situatiilor de urgenta.

 

Dosarul de situatii de urgenta este un instrument vital în gestionarea eficienta a situatiilor de urgenta si în asigurarea sigurantei angajatilor si a activitatilor desfasurate în cadrul companiei tale. Acesta contine informatii si proceduri esentiale pentru prevenirea, pregatirea si gestionarea situatiilor de urgenta, cum ar fi incendii, accidente chimice sau naturale, evacuari etc.

Echipa noastra de experti în domeniul SSM poate oferi servicii profesionale de întocmire si actualizare a dosarului de situatii de urgenta, astfel încât sa te asiguri ca acesta respecta în totalitate cerintele legale si se adapteaza specificului activitatii tale.

Descopera serviciile noastre de SSM si asigura-te ca dosarul tau de situatii de urgenta este întocmit corect si te ajuta sa faci fata oricaror situatii neprevazute.

Galerie foto
  • ...