Erk Secure Protect - Serviciu extern de securitatea muncii, situatii de urgenta

Planuri impotriva incendiilor

Angajatorii trebuie sa detina planul de evacuare a persoanelor, planul de depozitare si evacuare a materialelor periculoase, precum si planul de interventie în caz de incendiu conform cerintelor legale.

 

Oferim servicii SSM specializate pentru ajutorarea angajatorilor în elaborarea si implementarea acestor planuri vitale. Echipa noastra de experti în securitate si sanatate în munca poate colabora cu tine pentru a dezvolta planuri de evacuare, planuri de depozitare si evacuare a materialelor periculoase si planuri de interventie în caz de incendiu personalizate în functie de nevoile si caracteristicile activitatii tale.

Suntem dedicati asigurarii conformitatii legale si cresterii nivelului de siguranta în locul de munca. Prin serviciile noastre de SSM, te putem ghida în procesul de dezvoltare, implementare si actualizare a acestor planuri esentiale pentru protectia angajatilor si prevenirea situatiilor de urgenta.

Contacteaza-ne pentru a discuta mai multe despre cum putem sa te sprijinim în obtinerea si implementarea planurilor de evacuare, depozitare si interventie în caz de incendiu conform cerintelor legale.

Galerie foto
  • ...