Sicrom Systems sisteme de securitate Bucuresti

Sisteme supraveghere video

Sistemele de supraveghere video sunt cea mai populara metoda de protectie, acest lucru datorandu-se faptului ca imaginile provenite de la camerele de supraveghere pot fi urmarite prin internet, de pe calculator sau chiar de pe telefonul mobil, fiind folosite ca si sistem antifurt, cat si pentru supravegherea activitatii personalului. Camerele de supraveghere video sunt aliatul omului modern fiind in acelasi timp paznic si martor. Indiferent ca vorbim de o locuinta proprietate personala, o firma, un depozit, o scoala sau alata institutie publica, toate pot fi protejate cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Sisteme complete de supraveghere pentru interior si pentru exterior, perfecte pentru monitorizarea casei, a biroului, a spatiilor comerciale sau a parcarilor si a altor terenuri.

Sistemele profesionale de supraveghere de la Sicrom ofera o calitate superioara a inregistrarilor, calitatea produselor fiind recomandata chiar de catre numele producatorilor. De asemenea va oferim o gama larga de accesorii pentru aceste sisteme de supraveghere video, precum: HDD, cabluri, video balun, surse de alimentare, mufe si multe altele, toate la preturi foarte accesibile.

Camere de supraveghere video profesionale

Categoria supraveghere video va prezinta toate elementele necesare realizarii unui sistem de supraveghere video de inalta rezolutie (1MP, 2MP sau 4MP) si Full HD (1MP, 2MP, 3MP sau 5MP). Tehnologii de inalta rezolutie HDCVI (dezvoltata de Dahua) si Turbo HD (dezvoltata de HikVision) camere de supraveghere video de interior sau exterior: rezolutie 720P/1MP sau 1080P/2MP, 3MP, 4MP, 5MP cu proiectoare IR pentru 10-110m, diferite forme constructive, lentile fixe, varifocale sau motorizate

  • echipamente digitale de inregistrare video-audio (DVR – Digital Video Recorder) cu 4 canale, 8 canale, 16 canale sau 32 canale, suport pentru 1-8 HDD, format multi standard tribrid (compatibil HDCVI, IP si CVBS) si pentabrid (compatibil HDCVI, HDTVI, AHD, IP si CVBS).
  • HDD-uri speciale pentru aplicatii de supraveghere video (exemplu WD sau SEAGATE), capacitati de 1-6TB
  • accesorii pentru definitivare sisteme supraveghere video: surse de alimentare, convertoare si protectii etc.

Ce contine un sistem de supraveghere video?

Elementele de baza ale unui sistem de supraveghere de inalta rezolutie HDCVI / TurboHD

  • echipamentul de inregistrare video digitala DVR, care poate avea 4, 8, 16 sau 32 canale
  • camere de supraveghere video
  • lentile in cazul in care se utilizeaza camere box (cu lentile interschimbabile)
  • hard disk (pentru stocare inregistrari)

Elementele de baza ale unui sistem de supraveghere de inalta rezolutie IP

  • echipamentul de inregistrare video digitala NVR care poate suporta intre 4 camere si 256 camere IP
  • camere de supraveghere IP
  • lentile in cazul in care se utilizeaza camere box (cu lentile interschimbabile)
  • hard disk (pentru stocare inregistrari)

Accesoriile sistemului de supraveghere

  • alimentatoare 12V corect dimensionate d.p.d.v. energetic (pentru camerele alimentate la 12Vcc)
  • carcase de exterior/interior (acolo unde este cazul)
  • suporti pentru camere/carcase
  • cablu coaxial + mufe BNC sau cablu UTP + video balun (in cazul sistemelor HDCVI) si cabluri UTP/FTP, switch-uri cu/fara PoE (in cazul sistemelor IP)

Sisteme supraveghere video – clasificare dupa destinatie

sisteme de supraveghere video pentru interior

sisteme de supraveghere video pentru exterior

sisteme de supraveghere video mixte interior-exterior

Sisteme supraveghere video – clasificare dupa numar camere

sisteme de supraveghere video pentru obiective de dimensiuni mici cu 1-8 camere, realizare in tehnologie HDCVI sau IP

sisteme de supraveghere video pentru obiective de dimensiuni mici-medii cu 9-16 camere, realizare in tehnologie HDCVI sau IP

sisteme de supraveghere video pentru obiective de dimensiuni medii cu 17-32 camere, realizare in tehnologie HDCVI sau IP

sisteme de supraveghere video pentru obiective de dimensiuni medii-mari cu peste 32 camere, realizate de obicei in tehnologie IP

Sisteme supraveghere video – clasificare dupa rezolutie

sisteme de supraveghere video 1MP (HD Ready)

sisteme de supraveghere video 2MP (Full HD)

sisteme de supraveghere video 3MP-5MP (Super HD)

sisteme de supraveghere video 4K/8MP – in dezvoltare

Pentru cei ce doresc o solutie de supraveghere video testata si verificata, cu o calitate garantata, la un pret cat mai bun, am asamblat o serie de kit-uri. O calitate decenta la un pret cat se poate de mic. Recomandate clientilor ce nu au sume mari la dispozitie, dar doresc garantia unui produs de care sa se poate folosi eficient. Acest pachet va ofera un nivel al imaginii cu care puteti recunoaste fete si detalii importante pana la distante de 15 metri. Imaginea pe timp de noapte este buna, cu o iluminare in infrarosu eficienta pana la 15-20 metri. Pentru monitorizarea de exterior este indicat sa aveti si alte surse de lumina ajutatoare in zona unde aveti camerele montate. Aceste kit-uri sunt recomandate locatiilor mici si medii (fara suprafete largi si deschise): case, curti mici, apartamente, ateliere, spatii comerciale, etc.

Galerie foto
  • ...
  • ...