Sicrom Systems sisteme de securitate Bucuresti

Sisteme Alarma Centrala Antiefractie

Centrala Antiefractie Sistem Alarma Casa ( Paradox, DSC, Cerber ) Centrala Antiefractie Sistem Alarma Apartament ( Paradox, DSC, Cerber ) Centrala Antiefractie Sistem Alarma Magazin ( Paradox, DSC, Cerber ) Centrala Antiefractie Sistem Alarma Birou ( Paradox, DSC, Cerber ) Centrala Antiefractie Sistem Alarma Spatiu Comercial ( Paradox, DSC, Cerber ) Centrala Antiefractie Sistem Alarma Curte ( Paradox, DSC, Cerber ) Centrala Antiefractie Sistem Alarma Vila ( Paradox, DSC, Cerber )

 

Scopul sistemelor de alarma la efractie este de protectie, dar acestea au si un efect puternic de descurajare a infractorilor prin semnalizarile sirenei, dar mai ales prin comunicarea efractiei catre un dispecerat. Astfel echipajele de interventie rapida pot ajunge in cel mai scurt timp la obiectiv. La Sicrom Systems poti gasi o gama larga de sisteme alarma, sistem de alarma  efractie wireless sau sisteme de alarma cablat de la producatori consacrati Paradox, DSC, Cerber

 

Instalam/Montam si Intretinem alarme de efractie profesionale cablate sau wifi

Paradox, DSC, Cerber pretabile ca: alarma de casa, alarma vila, alarma apartament, alarma birou sau alarma magazin dar si pentru alarmare la efractie pentru obiective de dimensiuni mari depozite, hale, spatii comerciale, spatii birouri etc. Aceste sisteme de alarma la efractie transmit starea de alarmare la dispecerate si pe telefoane mobile prin intermediul unor apelatoare gsm gprs sms dedicate. Sistemele de alarmare la efractie prin cablu sunt cele mai sigure metode de protectie impotriva hotilor.

Instalam, Distribuim, Intretinem si oferim Mentenanta atat pentru sistemele de alarma  instalate de Sicrom Systems cat si pentru centralele de alarma deja existente.

Pentru cei ce doresc o solutie de alarma antiefractie testata si verificata, cu o calitate garantata, la un pret cat mai bun, am asamblat o serie de kit-uri. O calitate decenta la un pret cat se poate de mic. Aceste kit-uri sunt recomandate locatiilor mici si medii (fara suprafete largi si deschise): case, garsoniere, apartamente, ateliere, spatii comerciale, etc.

Galerie foto
  • ...
  • ...